Vacature Buurtbeheerder

Woonwenz is een middelgrote non-profit organisatie met ruim 100 medewerkers in Venlo (woningbezit bestaat uit ca. 8500 huurwoningen en 1800 overig vastgoed). De naam Woonwenz zegt het al: wonen enzovoorts…… wonen en meer. De activiteiten van Woonwenz houden niet op bij het bieden van een dak boven het hoofd van hun klanten. Bij Woonwenz staat klantgericht werken voorop en de wens van de klant is leidend als het gaat om bouwprojecten, stadsvernieuwing en leefbaarheid.

Om onze klanten te ondersteunen bij prettig en veilig wonen zijn wij op zoek naar een enthousiaste betrokken en gedreven collega, die ons team leefbaarheid voor 24 uur per week komt versterken in de functie van:

Buurtbeheerder (24 uur)

Functie informatie:
Als buurtbeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in de wijk. Je levert een bijdrage aan de leefbaarheid van onze wijken en buurten en bent het visitekaartje van Woonwenz. Je onderhoudt dus goed contact met onze bewoners en bewonersgroepen en zorgt ervoor dat problemen goed, snel en in goed contact met de klant worden opgelost. Hiervoor werk je samen met je collega’s en externe partijen. Je maakt deel uit van het team Leefbaarheid (afdeling Wonen) dat wordt aangestuurd door een teamleider.

Basis voor succes:
Je beschikt over de volgende functie-eisen: opleiding/kennis op VMBO-niveau en enige praktijkervaring. Ook beschik je over goede mondelinge en communicatieve eigenschappen, je bent servicegericht, denkt in mogelijkheden en niet in belemmeringen en bent stressbestendig.

Je herkent jezelf in de volgende bedrijfscompetenties: klantgerichtheid, integriteit, samenwerken, initiatief, resultaatgericht. Daarnaast zijn de volgende functiegerelateerde competenties van toepassing: conflicthantering, sensitiviteit/inlevingsvermogen en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Aanbod:
Uitdagende functie voor 24 uur binnen een organisatie die volop in beweging is.  De functie is ingeschaald in schaal F conform CAO Woondiensten. De vacature wordt in eerste instantie voor één jaar ingevuld. We hebben de intentie om de vacature structureel in te vullen.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief voor 20 januari, inclusief een actueel CV per mail naar personeelszakenwoonwenznl

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden