Huurschuttingen

 

Huurt u een woning met tuin van Woonwenz, dan kunt bij ons ook een schutting huren. Met of zonder poort. Voor een klein bedrag per maand. U zorgt op die manier voor meer privacy in uw tuin. De schutting blijft van Woonwenz en hoort dus bij de woning.

Huurprijs

Woonwenz vraagt in 2024 een huurprijs van € 1,44 per strekkende meter schutting per maand en € 4,23 per poort (100 cm) per maand. Deze bedragen worden jaarlijks bij een eventuele huurverhoging verhoogd met hetzelfde percentage.

Huurschutting aanvragen

Wilt u een huurschutting aanvragen? Lees dan eerst de aanvullende informatie hieronder. Heeft u daarna interesse? Neem dan contact op met de klantenservice en laat weten wat uw wensen zijn. 

Een opzichter van Woonwenz komt bij u kijken en zo kunnen wij vooraf een goede berekening maken van de huurprijs. Bent u hiermee akkoord? Dan komt iemand van het bedrijf Mols Beton de exacte maten opnemen voor het vaststellen van de definitieve huurprijs en direct ook de planning met u doornemen.

LET OP! We verwachten veel aanvragen. Hierdoor kan er een wachttijd ontstaan van enkele maanden. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Folder Huurschuttingen

Bekijk hier de folder Huurschuttingen
Meer informatie over het plaatsen van een huurschutting
Lees voor