Huurschuttingen

Huurt u een woning met tuin van Woonwenz, dan kunt bij ons ook een schutting huren. Met of zonder poort. Voor een klein bedrag per maand. U zorgt op die manier voor meer privacy in uw tuin. De schutting blijft van Woonwenz en hoort dus bij de woning.

Huurprijs

Woonwenz vraagt een huurprijs van € 1,20 per strekkende meter schutting per maand en € 3,56 per poort (100 cm) per maand. Deze bedragen worden jaarlijks bij een eventuele huurverhoging verhoogd met hetzelfde percentage.

Huurschutting aanvragen

Wilt u een huurschutting aanvragen? Lees dan eerst de aanvullende informatie. Klik hiervoor op de button rechtsboven op deze pagina. Heeft u daarna interesse? Vul dan hieronder het  ‘aanvraagformulier huurschutting' in. Een opzichter van Woonwenz komt bij u kijken en zo kunnen wij vooraf een goede berekening maken van de huurprijs. Bent u hiermee akkoord? Dan komt iemand van het bedrijf Mols Beton de exacte maten opnemen voor het vaststellen van de difinitieve huurprijs en direct ook de planning met u doornemen.

LET OP! We verwachten veel aanvragen. Hierdoor kan er een wachttijd ontstaan van enkele maanden. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Aanvraagformulier Huurschuttingen
Schutting met de buren
Selectie:*

Deel deze pagina