Actueel huuraanbod

Woonwenz heeft in gemeente Venlo, gemeente Horst aan de Maas en gemeente Beesel circa 8.200 woningen, studentenkamers, aangepaste woningen, parkeerplaatsen, garages en circa 2.150 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer. Het actuele aanbod is te vinden op Thuis in Limburg. Hier kunt u ook reageren op een woning. Voordat u reageert op het woningaanbod, moet u ingeschreven zijn bij Thuis in Limburg. Controleer ook altijd of uw gegevens nog actueel zijn. 
 

Heeft u snel een woning nodig? Kijk dan of u in aanmerking kunt komen voor Urgentie. Is dat niet het geval, dan is tijdelijk huren misschien een optie. We werken samen met leegstandsbeheerders om tijdelijk woonruimte beschikbaar te stellen in gebouwen waarvan we de toekomst onderzoeken. Lees hier meer over tijdelijk huren. 
 

 

Meer weten?
Ik wil huren, hoe werkt dat? Passend toewijzen

LET OP
Op het internet zijn partijen actief, die aanbieden namens u een voorrangsverklaring (urgentie) bij Woonwenz aan te vragen. Deze partijen zijn géén onderdeel of partner van Woonwenz. De inschakeling daarvan levert geen directe tijdwinst op. Het zorgt wel voor extra kosten: U betaalt die partij een bedrag voor het overnemen van het aanvraagproces. Wij adviseren u om een urgentie aanvraag altijd zelf in te dienen zoals hier op onze website beschreven. Heeft u hierbij hulp nodig? Neem dan contact op met de klantenservice.