Vacatures Contact

Actueel huuraanbod

Woonwenz heeft in gemeente Venlo en Horst aan de Maas circa 8.300 woningen, studentenkamers, aangepaste woningen, parkeerplaatsen, garages en circa 1.950 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer. Het actuele aanbod ziet u op onze home-pagina. 

Wilt u reageren op een woning dan wordt u doorverwezen naar Thuis in Limburg. We raden u aan zich eerst bij Thuis in Limburg in te schrijven, voordat u reageert op het woningaanbod.

Heeft u snel een woning nodig? Kijk dan of u in aanmerking kunt komen voor Urgentie. Is dat niet het geval, dan is tijdelijk huren misschien een optie. We werken samen met leegstandsbeheerders om tijdelijk woonruimte beschikbaar te stellen in gebouwen waarvan we de toekomst onderzoeken. Lees hier meer over tijdelijk huren. 

Op het internet zijn partijen actief, zoals bijvoorbeeld mijnurgentie.nl, die aanbieden namens u een voorrangsverklaring (urgentie) bij Woonwenz aan te vragen. Deze partijen zijn géén onderdeel of partner van Woonwenz. De inschakeling daarvan levert geen directe tijdwinst op. Het zorgt wel voor extra kosten: U betaalt die partij een bedrag voor het overnemen van het aanvraagproces. Wij adviseren u om een urgentie aanvraag altijd zelf in te dienen zoals hier op onze website beschreven.
 

Meer weten?
Ik wil huren, hoe werkt dat? Passend toewijzen