Fokus woningen

Fokus biedt mensen met een ernstige lichamelijke handicap unieke mogelijkheden om onafhankelijk en zelfstandig te wonen. De dienstverlening gaat volledig uit van de vraag van de cliënt, op zijn of haar afroep en aanwijzing. Fokuswoningen zijn gelijkvloerse benedenwoningen met slaapkamers (16 m2 en 13 m2), woonkamer (26 m2), aangepaste keuken (verstelbaar en onder-rijdbaar), ruime inpandige berging, gastentoilet, badkamer met toilet en voor- en achtertuin. Alle woningen worden bij verhuur aangepast aan de behoefte van de nieuwe bewoner.

Om voor een Fokuswoning in aanmerking te komen bent u ADL-kandidaat en heeft u een geldige CIZ indicatie. Fokus kent geen leeftijdsgrenzen en u kunt samen met uw partner, gezin en of huisdieren een Fokuswoning betrekken. Zie voor meer informatie www.fokuswonen.nl 

TE HUUR: SERINGENSTRAAT, BLERICK

Te huur 
Appartement begane grond met 2 slaapkamers
Oppervlakte woonkamer circa 26 m2
Oppervlakte slaapkamer 1 circa 16 m2
Oppervlakte slaapkamer 2 circa 30 m2.
Buitenberging

- Rolstoelafhankelijk
- Eigen regie cliënt
- Minimale zorgafname Fokus van 5 uur per week
- Lichamelijke handicap of somatische beperking
- De woning is geschikt voor 1-2 personen van 18-99 jaar.

Vraag voor het bepalen van uw inkomen alvast een inkomensverklaring aan bij de belastingdienst (0800-0543) of digitaal via mijn belastingdienst.

Voor meer informatie en of het woningaanbod van de Fokuswoningen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 077 - 389 3131 of stuur een e-mail naar infowoonwenznl. Op de website van Fokus kunt u ook meer informatie vinden. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden