Fokus woningen

Fokus biedt mensen met een ernstige lichamelijke handicap unieke mogelijkheden om onafhankelijk en zelfstandig te wonen. De dienstverlening gaat volledig uit van de vraag van de cliënt, op zijn of haar afroep en aanwijzing. Fokuswoningen zijn gelijkvloerse benedenwoningen met slaapkamers (16 m2 en 13 m2), woonkamer (26 m2), aangepaste keuken (verstelbaar en onder-rijdbaar), ruime inpandige berging, gastentoilet, badkamer met toilet en voor- en achtertuin. Alle woningen worden bij verhuur aangepast aan de behoefte van de nieuwe bewoner.

Om voor een Fokuswoning in aanmerking te komen bent u ADL-kandidaat en heeft u een geldige CIZ indicatie. Fokus kent geen leeftijdsgrenzen en u kunt samen met uw partner, gezin en of huisdieren een Fokus-woning betrekken. Zie voor meer informatie www.fokuswonen.nl 

TE HUUR: SERINGENSTRAAT 39, BLERICK

Te huur
Appartement begane grond met 2 slaapkamers
Oppervlakte woonkamer 26 m2
Oppervlakte slaapkamers circa 16, 30 m2.
Buitenberging
Kale huurprijs € 592,55
Bijkomende servicekosten  1,10 glasfonds

Voor meer informatie en of het woningaanbod van de Fokuswoningen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 077 - 389 3131 of stuur een e-mail naar infowoonwenznl. Op de website van Fokus kunt u ook meer informatie vinden. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden

Toont {{results.hits.hits.length}} van de {{results.hits.total}} zoekresultaten