Vacatures Contact

Tijdelijk huren

Heeft u snel een woning nodig en komt u niet in aanmerking voor urgentie? Misschien is tijdelijk huren voor u een optie? 

Woonwenz heeft enkele woongebouwen die momenteel in onderzoek zijn of over een poosje gesloopt worden. De woningen zijn nog prima in orde en reparaties worden natuurlijk zoals gebruikelijk verholpen, maar als hier appartementen vrijkomen verhuren we die niet opnieuw. Omdat we het zonde vinden deze (soms lang) leeg te laten liggen, kan er wel tijdelijk in gewoond worden. We werken daarin samen met leegstandsbeheerders Alvast en VPS. U kunt zich bij hen gratis inschrijven. Via hen kunt u onder leegstandswet tijdelijk wonen.

Op dit moment verhuurt Alvast appartementen aan de Craneveldstraat in Venlo voor ons. VPS verhuurt onze appartementen aan de Alberickstraat in Blerick. Er komen regelmatig appartementen in deze gebouwen vrij. Natuurlijk is het een tijdelijke oplossing, maar u behoudt uw inschrijfduur op Thuis in Limburg. U kunt in de tussentijd dus gewoon doorzoeken naar een definitieve woning. 

 

Naar Alvast BV
Naar VPS