Huurwoning kopen

Een deel van de woningen van Woonwenz is aangewezen voor de verkoop. Dat betekent dat een huurwoning verkocht wordt als de huurder, die in de huurwoning woont, gaat verhuizen. Ook kan de huurder die er woont besluiten zijn eigen woning te kopen.

Als u zelf woont in een huurwoning die u van ons kunt kopen, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales. Het is altijd goed om vooraf de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek met bijvoorbeeld uw bank of tussenpersoon te bespreken. Heeft u mogelijkheden om een woning te kopen, dan voert een be√ędigd taxateur een taxatie voor ons uit en stellen wij de koopprijs vast. Uiteraard is dit aanbod geheel vrijblijvend. Wilt u toch niet kopen, dan blijft u gewoon huren zolang u dat wenst. 

Huidige huurder 
Bent u huurder van een voor verkoop aangewezen woning en huurt u de woning minimaal twee jaar, dan kunt u onze woning kopen. Houd rekening met mee dat de kosten die bij het afsluiten van een hypotheek horen altijd voor de koper zijn. Als u als huidige huurder de woning niet koopt wordt deze alsnog, als u verhuist, te koop aangeboden via een makelaar. 

Deel deze pagina