Vacatures Contact

De installaties in uw woning

Heeft u zonnepanelen, een warmtepomp of een WTW-unit? Dat is, zeker nu de energieprijzen hoog zijn, erg fijn. U bespaart hiermee energie en heeft dus lagere woonlasten. Wel is het belangrijk dat u op de juiste manier omgaat met deze installaties. Een verkeerd gebruik kan leiden tot een lagere besparing, een afname van uw wooncomfort en het kapot gaan van de installaties. Ook kan er bij het verkeerd gebruik van uw ventilatiesysteem vocht en schimmel ontstaan. 

Hieronder kunt u de folders downloaden over uw zonnepanelen, warmtepomp en WTW-unit. Check ook uw huurdersportaal mijn.woonwenz.nl. In veel gevallen vindt u hier een uitgebreidere handleiding van de specifieke installatie in úw woning. De komende tijd worden deze handleidingen verder aangevuld. Heeft u een normale CV-installatie? Hieronder kunt u ook de folder over uw CV downloaden.

Heeft u een storing aan uw CV, warmtepomp of WTW?
Hier vindt u de rechstreekse telefoonnummers van de installateur voor uw wijk. Natuurlijk kunt u de storing ook melden via mijn.woonwenz.nl.  

Folders Installaties

Folder Zonnepanelen

Hier leest u de belangrijkste informatie over uw zonnepanelen

Folder Warmtepomp

Hier leest u de belangrijkste informatie over uw warmtepomp 

Folder WTW-unit

Hier leest u de belangrijkste informatie over uw WTW-unit.

CV-Installatie

Heeft u een individuele of een collectieve CV-installatie? In deze folder leest u wat u over uw verwarming moet weten en hoe u deze eventueel zelf kunt ontluchten of bijvullen.