Vacatures Contact

Klantpanel

Wat leuk dat u deze pagina bezoekt en dat u interesse heeft in ons digitaal klantpanel. U kunt zich aanmelden voor het digitaal klantpanel als u huurder bent van Woonwenz. Uw mening als huurder is belangrijk voor ons. Als wij weten wat u van bepaalde zaken vindt, kunnen wij u (en andere huurders) in de toekomst nog beter van dienst zijn. Dus laat uw stem horen en meld u aan.

Uw mening telt

Als lid van het klantenpanel kunt u uw mening geven over uiteenlopende onderwerpen, waarmee u als klant te maken heeft. Bijvoorbeeld over de waardering van uw woning en de dienstverlening van Woonwenz. Maar ook zijn wij nieuwsgierig naar actuele zaken die in uw buurt spelen.

Doe mee

Er zijn diverse redenen om u aan te melden voor het digitaal klantpanel:

  • U kunt uw mening laten horen. Met uw wensen en meningen kunnen wij onze dienstverlening verbeteren of inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Na afloop van ieder onderzoek, laten we u weten wat we doen met de resultaten.
  • Meedoen is makkelijk. Dit kan achter uw eigen computer, tablet of telefoon en op een tijdstip dat voor u uitkomt. U ontvangt ongeveer twee keer per jaar een e-mail van klantpanelwoonwenznl met de digitale enquête. Het invullen van de enquête duurt gemiddeld 5 à 10 minuten. Het is uiteraard wel wenselijk dat u in het bezit bent van een internetverbinding, eigen e-mailadres, computer / tablet / telefoon met internet.
  • Wij houden u op de hoogte van de uitkomsten van de onderzoeken. Ook vertellen wij u wat wij met de resultaten gaan doen. Uw antwoorden helpen ons om uw belangen nog beter te behartigen en om onze dienstverlening te verbeteren.

Wij stellen het zeer op prijs als u zich aanmeldt via onderstaand inschrijfformulier. Doet u mee?

Aanmelden klantpanel

Veel gestelde vragen