Arnold van Hoof per januari 2011 met pensioen

Publicatiedatum: 15-03-2010

Arnold van Hoof, directeurbestuurder van Woningstichting Venlo-Blerick, heeft vandaag bekend gemaakt dat hij op 1 januari 2011 met pensioen gaat. Arnold van Hoof wordt dat jaar 64.

Voor Woningstichting Venlo-Blerick staan in 2011 belangrijke vernieuwingen op stapel. Er dient bijvoorbeeld een nieuw ondernemingsplan voor de periode tot en met 2015 opgesteld te worden. Ook komen dat jaar nieuwe strategische meerjarenafspraken met de gemeente aan de orde.
Arnold van Hoof: “Dat zijn allemaal zaken die beslissingen vragen over de koers van de organisatie in de komende jaren. Jaren waar ik echter niet meer over ga. Het is dan beter de visie- en organisatieontwikkeling over te laten aan een nieuwe directeurbestuurder, die ook de verantwoordelijkheid voor de uitvoering moet nemen. Ik heb daarom gekozen om mijn pensioen per 1 januari 2011 in te laten gaan. Eigenlijk zit ik niet te wachten op pensioen, ik zou liever blijven doorwerken. Tijd is echter niet tegen te houden.”

De voorzitter van de Raad van Toezicht, de heer Eddy van Puijenbroek is gelukkig dat Van Hoof dit jaar nog actief kan blijven bij de beoogde fusie met Woningstichting Arcen en Velden.
Van Puijenbroek: “Gedurende dit jaar zal de Raad van Toezicht zonder enige tijdsdruk kunnen zoeken naar een opvolger van de scheidende directeur, die in zijn voetsporen op basis van deskundigheid en integriteit kan voortgaan.”

Arnold van Hoof is inmiddels 19 jaar directeurbestuurder van Woningstichting Venlo-Blerick, de grootste corporatie in Venlo. Hij vervulde daarvoor functies bij onder andere de gemeente Venlo en het ministerie van VROM.

Deel deze pagina