Bouwprogramma Melderslo bekend

Publicatiedatum: 03-02-2016

In september 2015 zijn de eerste ideeën voor een nieuwbouwplan van 8 grondgebonden sociale huurwoningen op de ontwikkellocatie ‘Achter de Pastorie’ in Melderslo gepresenteerd. Gezien de belangstelling voor dit bouwprogramma is op dit moment besloten 4 huurwoningen te bouwen. Bij een grotere belangstelling kan besloten worden om het bouwprogramma uit te breiden naar 8 huurwoningen.

Bouwprogramma
Het bouwprogramma bestaat uit 4 tot 8 grondgebonden huurwoningen, waaronder eengezinswoning(en) en levensloopbestendige woningen. Deze woningen zijn geschikt voor kleine huishoudens, zoals starters, ouderen, tweepersoonshuishoudens of kleine gezinnen. De plannen worden momenteel verder uitgewerkt en zullen naar verwachting na de zomer aan de belangstellenden worden gepresenteerd.

Kenmerkend voor de levensloopbestendige woningen is dat het gehele woonprogramma op de begane grond mogelijk is. De woning bestaat uit twee bouwlagen en is geschikt voor jong en oud, vooral omdat de woonkamer uitgebreid kan worden door de slaap-/werkkamer erbij te betrekken.
De te realiseren woningen hebben een tuin en een buitenberging, die ook via een achterompad te bereiken is.

Geïnteresseerd?
Om in aanmerking te komen voor dit nieuwbouwplan dient u zich via de website van Thuis in Limburg in te schrijven, dit is gratis. Vervolgens kan vrijblijvend de belangstelling worden getoond.
Bij de woningtoewijzing wordt onder andere rekening gehouden met de huishoudsamenstelling en het gezamenlijk bruto jaarinkomen, die geldt voor de sociale verhuur.

Deel deze pagina