De Zorggroep organiseert open dagen Crescendo

Publicatiedatum: 25-11-2011

Op zaterdag 3 en zondag 4 december organiseert De Zorggroep open dagen in het zorggedeelte van de nieuwbouw van Crescendo.

Crescendo opent komende maand haar deuren voor de nieuwe bewoners. Woonwenz ontwikkelde het prachtige woongebouw in samenwerking met De Zorggroep. Naast 74 luxe huurappartementen die verhuurd worden door Maesteyn, telt het gebouw 42 zorgappartementen, 7 groepswoningen en diverse zorggerelateerde en commerciële voorzieningen. 

Het gedeelte van Crescendo waar de bewoners, medewerkers en vrijwilligers van De Zorggroep komen, zal als eerste bewoond worden. Voorafgaand hieraan gunt De Zorggroep iedereen die geïnteresseerd is een kijkje in haar gedeelte van het gebouw. De open dagen vinden plaats van 13.00 - 17.00 uur (Via Crescendo 1 in Venlo). De buurtkamer op de begane grond is de ontvangstruimte voor de open dagen. Daar staan ook medewerkers van De Zorggroep die vragen kunnen beantwoorden. Te bezichtigen zijn het behandelcentrum, een groepswoning en enkele zorgappartementen.

Ook Maesteyn is aanwezig tijdens de open dagen om vragen te beantwoorden en afspraken te maken met mensen die de nog beschikbare vrije huurappartementen willen bekijken. De 74 luxe huurappartrementen van Maesteyn zijn die dagen namelijk niet te bezichtigen.

Bij Crescendo is beperkte parkeerruimte voor bezoekers. Wie met de auto komt, wordt gevraagd een plekje te zoeken op de gemeentelijke parkeerplaats onder aan de stadsbrug, vlakbij Crescendo. In- en uitstappen voor de deur is wel mogelijk.

Deel deze pagina