Diverse scherp geprijsde nieuwbouwwoningen te koop

Publicatiedatum: 09-06-2011

Wonen in hartje Venlo, of liever in het groene Venlo-Oost? Kiest u voor een apartement of een grote eengezinswoning? Woonwenz heeft diverse zeer interessante nieuwbouwwoningen te koop.

 

Wist u dat u bij Woonwenz ook terecht kunt voor een koopwoning? Omdat wij als woningcorporatie woningen aanbieden die voor iedereen bereikbaar zijn, treft u in ons koopaanbod aantrekkelijke woningen tegen zeer scherpe prijzen! Ons koopaanbod vindt u iedere week in het E3-journaal of bekijk het op onze website.
Naast bestaande woningbouw hebben wij ook enkele nieuwbouwprojecten waar nog koopwoningen of koopappartementen beschikbaar zijn. Zie hieronder voor meer informatie.

Hoek 12
Op de hoek van de Linnenweversstraat – Zand-Arabiëweg leverden wij onlangs het project Hoek 12 op. Het project bestaat uit 12 ruime eengezinswoningen op royale kavels die oplopen tot wel 250m2. De woningen hebben een luxe uitvoeringsniveau en hoge afwerkingsstaat. Ze beschikken over een grote, lichte woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een grote zolder met ruimte voor een slaapkamer of hobbykamer, een volledig ingerichte en betegelde badkamer en een eigen garage. Desondanks zijn de woningen, met charmante elementen in de stijl van de jaren dertig, zeer betaalbaar. Dankzij een rijkssubsidie profiteert u ook nog eens van een korting bij de notaris van maar liefst € 7.500. Ook ontvangt u na aankoop een waardecheque van € 10.000 voor een gratis keuken naar keuze. De prijzen variëren van € 226.000 tot € 239.000 vrij op naam.  De woningen worden verkocht door de dochteronderneming van Woonwenz, Maesteyn. Meer informatie: www.maesteyn.nl, 077-3201360. Of klik hier om de verkoopbrochure in te zien.

Bondsgebouw
In hartje Venlo, in het betoverend mooi gerenoveerde Bondsgebouw, zijn nog 2 appartementen te koop. Het Bondsgebouw heeft een rijke historie als vakbondsgebouw en werd onlangs grondig gerestaureerd en verbouwd. Daarbij zijn authentieke elementen, zoals de gevelbelettering en glas-in-lood, teruggebracht. Van de 12 woningen zijn  er nog 2 beschikbaar. Deze woningen zijn gesitueerd op de begane grond en de 1e verdieping. De woning op de begane grond heeft een eigen entree en een zeer ruime tuin. De woning op de 1e verdieping beschikt over een groot balkon. Achter het Bondsgebouw ligt een afgesloten terrein met bergingen en parkeerplaatsen voor de bewoners. De prijzen van de appartementen zijn zéér scherp, namelijk € 189.000 en € 207.000. Daarvoor krijgt u ook nog eens een waardecheque van maar liefst € 20.000 voor een keuken, badkamer en toilet naar keuze én een gratis parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via info@woonwenz.nl of 077-3893131. Of klik hier om de brochure in te zien.

Bremmerbos
In september van dit jaar start Woonwenz met de bouw van 8 prachtige koopwoningen in het groene Bremmerbos in Venlo-Oost. Bijzonder aan het project is dat u kunt kiezen hoe de woning uitgevoerd wordt. Daarin is een keuze te maken tussen levensloopbestendig en regulier. Hierdoor zijn de woningen zowel voor senioren als voor bijvoorbeeld jongeren of gezinnen zeer geschikt. Wanneer u kiest voor levensloopbestendig bevinden zich op de begane grond de woonkamer met open keuken, een ruime badkamer, de hoofdslaapkamer en een apart toilet. Ook komt er een grote berging aan de voorzijde. Boven bevinden zich nog twee slaapkamers en een grote berging. Bij de reguliere variant zijn er op de begane grond een zeer grote woonkamer met open keuken, een toilet, een royale berging en een aparte hobbykamer / berging. Op de verdieping bevinden zich de badkamer en twee slaapkamers. Alle woningen hebben aan de achterkant een groot plateauterras van circa twintig vierkante meter, dat via een schuifdeur in de woonkamer te bereiken is. Het ligt iets boven het maaiveld, waardoor het gevoel ontstaat midden in het groen te zitten. Woonwenz wil dat de woningen ook bereikbaar zijn voor mensen met een bruto jaarinkomen tot 48.000 euro. Dat betekent dat de prijzen laag gehouden worden, tussen de € 196.000 en € 199.500. Klik hier om de presentatie over Bremmerbos te downloaden.
Als alles volgens plan verloopt, zijn de woningen van Bremmerbos na de zomer van 2012 gereed voor bewoning. Heeft u interesse, neem dan nu vast contact op met Woonwenz, de verkoop start binnenkort, 077-3893131 of info@woonwenz.nl. 

Deel deze pagina