Domani ontvangt duizendste concertbezoeker.

Publicatiedatum: 16-01-2009

Op vrijdagavond 16 januari ontvangt de stichting Concertpodium Dominicanenkapel de duizendste bezoeker.

Vrijdagavond 16 januari ontvangt Domani haar duizendste concertbezoeker. De stichting Concertpodium Dominicanenkapel verwelkomt de gelukkige bezoeker tijdens een concert van het Pribylov Ensemble en zal de gast op passende wijze in het zonnetje zetten.

Het is nu anderhalf jaar geleden dat Woningstichting Venlo-Blerick de voormalige Dominicanenkerk in hartje Venlo, omtoverde tot Domani, Podium voor morgen. Samen met enkele participanten, zoals Concertpodium Dominicanenkapel, heeft de woningstichting Domani op de kaart gezet als dé nieuwe culturele trekpleister van Venlo. Concertpodium Dominicanenkapel is al jaren verantwoordelijk voor het programmeren van bijzondere concerten in Domani, ook toen Domani nog een kerk was en eigendom was van de paters Dominicanen.

Dat Domani inmiddels een begrip is geworden in Venlo, bewijst de grote toename van concertbezoekers. 
Inmiddels is Concertpodium halverwege het tweede culturele seizoen. Inmiddels zijn er 20% meer bezoekers dan tijdens het eerste seizoen. “Dit toont aan dat er behoefte is aan kleinschalige muziek in een gevarieerd aanbod met kwaliteit in een prachtige accommodatie”, aldus Concertpodium Dominicanenkapel.

Wilt u meer weten over Domani, bezoek dan de website www.domani-venlo.nl.

Deel deze pagina