Fusiebesluit Urbanus en Woonwenz genomen

Publicatiedatum: 24-11-2015

Gisteren namen de Raden van Toezicht van Woonwenz en Urbanus (Belfeld) het officiële besluit tot fuseren. Om de naderende fusie te vieren gaan we alle huurders in december huis-aan-huis verrassen met een geschenkje.

Woonwenz en Urbanus bereiden al enkele maanden een fusie voor. Inmiddels zijn alle stappen genomen om per 1 januari samen verder te gaan onder de naam Woonwenz. Overheden, huurdersorganisaties en andere belangrijke instanties hebben inmiddels ingestemd met de fusie en achter de schermen wordt al hard gewerkt om beide organisaties in elkaar te schuiven.

Op 31 december wordt de fusieakte bij de notaris getekend, waarna we vanaf 1 januari samen 8.500 woningen beheren in de stadsdelen Belfeld, Venlo, Blerick, Arcen, Velden en Lomm en enkele in de gemeente Horst aan de Maas.

Hoewel de naam Urbanus vervalt, blijft het kantoor in Belfeld 's morgens geopend voor publiek. De andere contactgegevens van Urbanus vervallen.

Om de fusie samen met al onze huurders te vieren, gaan we hen 15, 16 en 17 december allemaal huis-aan-huis bezoeken. Ieder ontvangt een presentje en natuurlijk nadere informatie over de nieuwe contactgegevens en wat te doen bij bijvoorbeeld glasschade, verstoppingen enzovoorts.

Meer weten over de fusie en wat dit betekent voor u? Bezoek dan onze speciale fusie-pagina

Deel deze pagina