Geef je op voor energieadvies op maat

Publicatiedatum: 15-05-2014

Venlo telt tegenwoordig enkele speciaal opgeleide energiecoaches die gratis energieadvies aan huis geven. Wees er snel bij, want de eerste 150 deelnemers krijgen ook nog eens een energiemonitor in bruikleen.

Bent u die hoge energierekening ook zo moe? Er zijn genoeg mogelijkheden om deze kostenpost kleiner te maken. De gratis energiecoach kan u hierbij helpen. U kunt hem of haar inschakelen voor een gratis bezoek bij u thuis waarbij u diverse handige adviezen krijgt. Kleine aanpassingen kunnen namelijk al een groot verschil maken als het gaat om energieverbruik. Voor een deel is winst te behalen door een energiezuiniger alternatief, zoals het vervangen van een gloeilamp door een LED. Maar ook het veranderen van ons gedrag is van groot belang. Het uitmaken van lampen wordt bijvoorbeeld al snel vergeten en veel apparatuur staat op stand-by in plaats van uitgeschakeld. Van deze gewoontes zijn we ons vaak niet (meer) bewust. Daarvoor is de energiecoach in het leven geroepen. Deze helpt u als bewoner om uw bewustzijn te vergroten om uiteindelijk uw energierekening beheersbaar te houden. 

De vrijwillige energiecoaches hebben een vierdaagse training met succes afgerond. Acht energiecoaches staan met frisse moed en veel kennis klaar.  De volgende zet is aan u. 

Meld u nu aan voor een gratis advies van onze energiecoach. Naast een lagere energierekening krijgen de eerst 150 deelnemers ook nog een “Qbox”-energiemonitor in bruikleen, om nog bewuster te worden van het energiegebruik. Actieve deelnemers mogen deze Q-box (ter waarde van € 100,-) uiteindelijk houden. Makkelijker en voordeliger kunt u het niet krijgen toch? 

Heeft u belangstelling? Meld u zich dan aan via de website www.energiecoachvenlo.nl. 

Hier vindt u tevens meer informatie over de coaches en energiebesparing. Uw ervaring en opmerkingen kunt u delen op de facebook-pagina van de energiecoaches.

Een link daar naar toe vindt u op de website of via de facebook-pagina van Woonwenz.

Deel deze pagina