Gemeente Venlo houdt woonwensenonderzoek

Publicatiedatum: 29-01-2021

Hoe wil jij graag wonen? Laat ook je stem horen en doe mee met het woonwensenonderzoek van de gemeente.

 

De gemeente gaat namelijk een nieuw woonbeleid voor alle kernen van Venlo opstellen, om zo in de toekomst goede keuzes te kunnen maken, bijvoorbeeld voor nieuwbouwplannen. 
Maar aan welke soort woningen is behoefte en in welke prijsklassen? Om dit te peilen houdt de gemeente Venlo een woonwensenonderzoek, waarbij inwoners van Venlo wordt gevraagd een vragenlijst in te vullen. Iedereen boven de 18 jaar mag deze vragenlijst invullen, dus ook als je (nog) niet wilt verhuizen of als je nog bij uw ouders thuis woont. Dit betekent dat er vanuit één huishouden meerdere enquêtes ingevuld kunnen worden: zowel door ouders als door hun thuiswonende kinderen. 

Doe mee en maak kans op een van de vijf cadeaubonnen ter waarde van € 25,- die de gemeente onder de deelnemers verloot!

Online vragenlijst 
De vragenlijst kan tot en met zondag 21 februari worden ingevuld via www.enquetesmaken.com/s/venlo. Heb je vragen of wil je de vragenlijst liever op papier ontvangen? Stuur dan een mail naar: fm_wonenvenlonl of bel met de gemeente via (077) 359 63 01. 

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Stec Groep. De gegevens worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt en de uitkomsten worden alleen gebruikt voor dit onderzoek.   

 

 

 

Deel deze pagina