Geslaagde Open Dag Crescendo

Publicatiedatum: 20-06-2011

Afgelopen zaterdag organiseerde Maesteyn in samenwerking met Woonwenz en De Zorggroep een Open Dag op de bouwplaats van Crescendo in Maaswaard.

De Open Dag bleek een groot succes, bijna 1.000 mensen brachten Crescendo die dag een bezoekje. Maesteyn had voor de Open Dag enkele appartementen opengesteld. Eén daarvan, de modelwoning, was volledig ingericht. Hierdoor kregen de bezoekers een goed idee van de mogelijkheden van de appartementen.

Het ochtendgedeelte van de Open Dag was exclusief voor de toekomstige huurders van Crescendo. Inmiddels is namelijk een groot deel van de appartementen verhuurd. De toekomstige bewoners konden die ochtend voor het eerst hun type woning bezichtigen. Het ochtendgedeelte werd met een gezamenlijke lunch afgesloten. 

Vanaf 13.00 uur kregen andere geïnteresseerden de kans om Crescendo te bekijken door deel te nemen aan de rondleidingen die medewerkers van Woonwenz en Maesteyn verzorgden. In het toekomstige Grand Café van Crescendo was verdere informatie beschikbaar en kregen de bezoekers koffie met vlaai. Ondanks het

Geslaagde Open Dag Crescendo

 wisselvallige weer was de belangstelling zeer groot. Woonwenz en Maesteyn kijken dan ook terug op een geslaagde dag.

Deel deze pagina