Hoogste punt Park Rijnbeek

Publicatiedatum: 20-04-2011

Op donderdag 21 april 2011 wordt het hoogste punt van woongebouw Hertogin Isabella in Park Rijnbeek bereikt. Het hoogste punt voor woongebouw Markies Spinola wordt verwacht op 4 mei aanstaande.

Hertogin Isabella telt 10 bouwlagen en Markies Spinola 8 bouwlagen.

Woonwenz plaatst, om dit moment te vieren, samen met aannemer Van Nieuwenhuizen-Jongen en installateurs vlaggen op het hoogste punt van Hertogin Isabella. Voor Van Nieuwenhuizen-Jongen is dit het tweede feestelijke moment in één week. Afgelopen maandag ontving de aannemer een oorkonde voor beste winterbouwplaats van Limburg uit handen van FNV Bouw& Infra.

De contouren van de twee woongebouwen, met 61 woonzorgappartementen in Hertogin Isabella en de 41 appartementen in Markies Spinola, zijn goed zichtbaar en de bouwwerkzaamheden lopen op schema. Bij beide woongebouwen zijn diverse woningen al voorzien van wandtegels, gietvloeren, kozijnen en ramen. Het metselwerk reikt bij Hertogin Isabella inmiddels al tot de 6e verdieping en bij Markies Spinola moeten 5 verdiepingen nog voorzien worden van metselwerk. Alle nutsvoorzieningen worden begin juni aangebracht. De werkzaamheden aan het park starten na de bouwvakvakantie. Gemeente Venlo zal het park gaan onderhouden. Beide woongebouwen worden naar verwachting eind dit jaar opgeleverd. Maesteyn, dochteronderneming van Woonwenz, gaat de woongebouwen verhuren.

Deel deze pagina