Inschrijving project zonnepanelen op huurwoning gestart

Publicatiedatum: 10-10-2012

Vandaag is het project Zonnig-Limburg van start gegaan. Dit project maakt het voor huurders van Woonwenz mogelijk om tegen een scherpe prijs zonnepanelen op hun dak te laten leggen. Vanaf vandaag is de website van Zonnig-Limburg in de lucht en kunnen huurders zich inschrijven.

Zonnepanelen op uw huurwoning?
U kunt zich nu inschrijven!

Een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld? Minder energie verbruiken en geld besparen? Wie wil dat nu niet?
Door zonnepanelen op uw huurwoning te plaatsen kunt u op een eenvoudige manier een deel van uw eigen elektriciteit opwekken. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Zonnig-Limburg maakt het mogelijk.

Dubbele subsidie
Zonnig-Limburg is een uniek samenwerkingsverband tussen 22 Limburgse woningcorporaties en de provincie Limburg. Door deze samenwerking kunnen we zonnepanelen nu extra voordelig aanbieden. Dat kan  doordat maar liefst 2 subsidies gecombineerd worden. Een subsidie van de provincie Limburg en een subsidie van de deelnemende corporaties.

Lees hier een eerder bericht over Zonnig-Limburg op onze website.

Vragen?
Meer weten of heeft u vragen? Kijk dan op de website www.zonnig-limburg.nl. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met het serviceteam van Zonnig-Limburg. U kunt Zonnig-Limburg van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereiken via telefoonnummer 040-2895751 (lokaal tarief).

Deel deze pagina