Jaarverslag Woonwenz vastgesteld

Publicatiedatum: 25-06-2012

2011 Was het eerste jaar van fusiecorporatie Woonwenz en het jaar om onze koers te verleggen. De fusie werd in 2010 met succes afgerond en het woon- en werkgebied werd uitgebreid.

Veranderingen die we in onze omgeving hebben opgevangen, werden gebruikt voor het opstellen van een nieuw ondernemingsplan voor de periode 2012-2015.

We leverden in 2011 spraakmakende gebouwen op. Crescendo, Park Rijnbeek, De Beeldenfabriek en het Bondsgebouw zijn prachtige complexen geworden van onze visie op wonen, verpakt in een adembenemende architectuur. Met deze projecten hebben we wijken opnieuw in een mooi daglicht gesteld. Ook kreeg grootschalige renovatie en het aspect leefbaarheid, waaronder diverse projecten werden uitgevoerd, bij ons in het bijzonder de aandacht.

Woonwenz heeft in regio Venlo circa 7.800 woningen en circa 1.500 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer. De kernactiviteit is het bouwen en beheren van betaalbare huurwoningen. De veranderende wet- en regelgeving, afnemende financiƫle middelen, maar ook de afnemende groei van de woningbehoefte in de stad, geeft aanleiding tot een nieuw strategisch voorraadbeheer voor de toekomst. Onze inzet met betrekking tot vastgoed is gericht op het versterken en transformeren van het huidige bezit en een goede uitgangspositie voor de toekomst te waarborgen.

Download hier het jaarverslag van Woonwenz 2011.
Ga hier naar de jaarverslagen van voorgaande jaren.

Deel deze pagina