Kijk hier alle afleveringen van 'Zoals het klokje thuis tikt'

Publicatiedatum: 27-05-2021

Van 15 april tot en met 27 mei 2021 zond Omroep Venlo de tweede editie van de televisieserie 'Zoals het klokje thuis tikt' uit.

 

Kijkers kregen in 7 afleveringen van ongeveer een kwartier een kijkje achter de schermen bij Woonwenz. Onze medewerkers werden gevolgd tijdens hun werk in de wijk, maar het zijn onze huurders en hún verhalen die centraal staan. Alle afleveringen zijn op onze website terug te kijken. 

Je kijkt de afleveringen hier. 

Duurzaamheid
In de tweede editie van ‘Zoals het Klokje thuis tikt’ komt het thema Duurzaamheid vaak terug. We investeren natuurlijk ook flink in het energiezuiniger maken van onze woningen en dat komt vanzelfsprekend ook aan bod. Maar duurzaamheid gaat veel verder dan dat. Investeren in duurzame wijken is meer dan alleen de woningen isoleren en zonepanelen leggen. Sociale duurzaamheid is minstens zo belangrijk. Bijvoorbeeld investeren in sterke bewonersnetwerken, waarin mensen zelf meebeslissen en -werken aan hún wijk. Duurzaamheid is óók het behouden en herbestemmen van monumenten voor de toekomst. En zelfs het vervangen van verouderd vastgoed voor meer toekomstbestendige nieuwbouw. Ook dat draagt uiteindelijk bij aan duurzame en vitale wijken. 

 

 

 

Deel deze pagina