Medewerkers Woonwenz verrassen huurders

Publicatiedatum: 21-12-2010

Deze week trekken de medewerkers van de woningstichtingen Arcen Velden en Venlo-Blerick de wijken in om alle 7.500 huurders persoonlijk te bezoeken. In het kader van de fusie van de corporaties per 1 januari (samen heten zij vanaf 2011 Woonwenz), krijgen de huurders een kerstgeschenk.

Dinsdag 21 en woensdag 22 december trekken de medewerkers van Woonwenz

’s middags en ’s avonds de wijken in om alle huurders persoonlijk fijne feestdagen te wensen. De circa 7.500 huurders van Woonwenz ontvangen uit handen van de medewerkers een kerstgeschenkje. 

Gekleed in Woonwenz vesten en sjaals trotseren de circa 100 medewerkers van de huidige woningstichtingen Venlo-Blerick en Arcen en Velden de sneeuw om de huurders thuis te bezoeken. De grootschalige actie is georganiseerd in het kader van de fusie tussen de twee woningstichtingen. Vanaf 1 januari gaan beide corporaties samen verder onder de naam Woonwenz, woningcorporatie sinds 1907. 

De nieuwe naam zegt het al: Woonwenz, wonen enzovoorts, wonen en meer.

Woonwenz wil meer bieden dan een dak boven het hoofd. De fusiecorporatie gaat zich de komende jaren nog meer richten op leefbaarheid en een goed contact met de huurders. Vandaar dat besloten is om via deze actie alle medewerkers, ook degenen die normaal gesproken vooral op kantoor zijn, in contact te brengen met de buurten en de bewoners. Daarbij vinden de medewerkers van beide woningstichtingen de actie een uitgelezen kans om kennis te maken met de wijken, het woningbezit en de huurders van de andere corporatie.

Het kerstgeschenk dat alle huurders in de stadsdelen Venlo, Blerick, Arcen, Lomm en Velden ontvangen, is een speciaal gemaakt blikje met kerstchocolade waarop de skyline van Venlo en Arcen afgebeeld is.

Voor de huidige directeurbestuurder, Arnold van Hoof, is de actie zijn laatste bezoek aan de wijken als directeur. Hij gaat per 1 januari met pensioen. Ook zijn opvolger Frank van Engelen doet dinsdag en woensdag mee met de actie. Hij heeft de afgelopen 2 maanden al diverse wijken bezocht, maar ziet deze actie als een kennismaking met de huurders. 

Deel deze pagina