Nedinsco Fabriek wint Reynaers Projectprijs

Publicatiedatum: 26-03-2014

Onlangs is de Nedinsco Fabriek wederom in de prijzen gevallen. Na het winnen van de gerenommeerde Betonprijs, heeft Nedinsco nu ook de publieksprijs van de Reynaers projectprijs 2013 gewonnen. Deze landelijke prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan projecten waarbij het mooist gebruik is gemaakt van aluminium systemen en kozijnen van Reynaers.

Met een 8,6 beoordeelde het publiek de Nedinsco Fabriek het beste van alle inzendingen. Het juryrapport vermeldde over Nedinsco: “(…)Dankzij zorgvuldig gekozen aluminium kozijnen voldoet het gebouw aan de hedendaagse eisen van comfort en energiegebruik. (…)Per functie is gekeken naar de juiste oplossing voor de gevel. In de toren, waar geen isolatie nodig was, zijn de oorspronkelijke kozijnen behouden. Alle onderdelen van het complex bij elkaar geven een harmonieus gevelbeeld, met een maat en een tijdloos ritme dat in de kozijncomposities is gevangen.”

Verantwoordelijk voor keuze en toepassing van de kozijnen in Nedinsco zijn Aluminiumbouw D'n Boeij B.V en architect Diederendirrix. Meer info op: www.projectprijs.reynaers.nl

Deel deze pagina