Nieuwe website Thuis in Limburg

Publicatiedatum: 14-02-2017

Thuis in Limburg heeft een nieuwe website die duidelijker, overzichtelijker en makkelijker is, vooral op smartphone en tablet.

Gebruiksvriendelijk 
Op de nieuwe website kunt u beter en sneller woningen vinden die passen bij uw inkomen. Door middel van icoontjes ziet u sneller hoeveel slaapkamers er zijn en in welk model de woning wordt aangeboden. Sommige modellen hebben een nieuwe naam gekregen. De nieuwe namen geven duidelijker aan wie het eerst voor de woning in aanmerking komt. Het aanbodmodel heet straks inschrijfduur en het direct te huur-model heet straks eerste reageerder. Ook kunt u straks uw inkomensverklaring toevoegen aan uw inschrijving.

Correspondentie alleen nog per mail
Thuis in Limburg correspondeert in de toekomst alleen nog maar per e-mail. Woningzoekenden die nog geen e-mailadres aan Thuis in Limburg hebben doorgegeven zijn per brief gevraagd om alsnog een e-mailadres aan te maken.

Opnieuw activeren vóór 1 mei 2017
Op 21 februari heeft Thuis in Limburg een nieuwe website gelanceerd. Het is noodzakelijk dat alle woningzoekenden éénmalig hun inschrijving opnieuw activeren. Op 21 februari jl. hebben woningzoekenden, die hun e-mailadres hebben opgegeven, een e-mail ontvangen, met daarin instructies om de inschrijving opnieuw te activeren. De overige woningzoekenden hebben voor de laatste keer een brief ontvangen. Zij worden bij het activeren van hun inschrijving verplicht een e-mailadres toe te voegen.
Woningzoekenden behouden bij activering hun huidige inschrijfduur. Activeren moet voor uiterlijk 1 mei 2017, anders vervalt de inschrijving en inschrijfduur.

Lees op de website van Thuis in Limburg enkele veelgestelde vragen. 

Deel deze pagina