Ontmoetingspunt de 5 Sprong weer open

Publicatiedatum: 29-05-2019

Vanaf komende maand opent de ontmoetingsruimte in seniorencomplex De 5 Sprong in de wijk Smeliënkamp weer haar deuren. Na een jaar gesloten te zijn geweest is er inmiddels een nieuwe Beheercommissie actief, bestaande uit bewoners van De 5 Sprong.

 

 

Wijkontmoetingspunt
De ruimte is vanaf 6 juni iedere maandag- en dinsdagmiddag tussen 13:30 uur en 16:00 uur geopend voor publiek. Bewoners van het complex, maar ook andere wijkbewoners, kunnen op die middagen langskomen voor een praatje, kaartje of gewoon een kopje koffie.

Feestelijke opening!
Op 6 juni aanstaande vindt tussen 14.00 en 16.00 uur de feestelijke heropening plaats. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom!

Buurtcafé 20 juni
Op verzoek van de gemeente wordt ook het Buurtcafé voor de Smeliënkamp in de 5 Sprong georganiseerd. Het Buurtcafé vindt plaats op 20 juni aanstaande vanaf 19.00 uur. Bewoners die ideeën hebben om hun wijk te verbeteren, kunnen deze tijdens het Buurtcafé delen met medebewoners en de gemeente.

Beheercommissie
Aangezien de 5 Sprong geen officieel Huis van de Wijk meer is, nemen enkele enthousiaste bewoners het beheer van de ruimte voor hun rekening. Voor de consumpties zal er gewerkt worden met consumptiebonnen. Deze zijn te verkrijgen bij de commissieleden. De kosten bedragen  € 8,- voor 10 bonnen.

Woonwenz
Seniorencomplex de 5 Sprong is eigendom van Woonwenz. De grote en volledig ingerichte  ontmoetingsruimte op de begane grond diende jarenlang als officieel Huis van de Wijk en werd gehuurd door de gemeente. Toen die de huur opzegde, dreigde de ruimte leeg te blijven liggen. Gelukkig is er inmiddels een nieuwe groep vrijwilligers gevonden die het beheer op zich willen nemen. Woonwenz wenst de bewoners veel succes en geluk toe!

 

Deel deze pagina