Oplevering 4 nieuwbouwappartementen Sint Martinusstraat

Publicatiedatum: 02-12-2010

Vorige week zijn de vier nieuwbouwappartementen gelegen aan de Sint Martinusstraat opgeleverd. Afgelopen maandag hebben de huurders de sleutel van hun nieuwbouwappartement in ontvangst mogen nemen van Maesteyn, verhuurder en dochteronderneming van Woningstichting Venlo-Blerick.

De nieuwe appartementen variëren in grootte van 64 m2 tot 86 m2 en hebben een luxe keuken voorzien van apparatuur. Alle appartementen hebben een eigen etage en beschikken over een balkon of patio met eigen berging. Deze woonlocatie is centraal gelegen en ligt dicht bij het centrum voor wonen, werken en recreëren.

Het straatbeeld is door de herbouw van het pand verbeterd. Het voormalige drugspand is door Woningstichting Venlo-Blerick in 2009 gesloopt vanwege leefbaarheidredenen. De nieuwbouw is, tussen de bestaande panden, in een stijl gebouwd die past bij het straatbeeld. Het gevelritme wordt door de nieuwbouw voortgezet. Naast het recent gerestaureerde Metropole is, tevens door de nieuwbouw, de Sint Martinusstraat en het begin van de Straelseweg aantrekkelijker geworden. De nieuwbouw ligt aan de Sint Martinusstraat naast de Rijks HBS.

Deel deze pagina