Park Rijnbeek opent haar deuren

Publicatiedatum: 26-05-2011

Op zaterdag 28 mei a.s. nodigen Aannemersbedrijf Van Nieuwenhuizen-Jongen en Woonwenz belangstellenden uit om een kijkje te nemen achter de schermen op de bouwplaats van Park Rijnbeek aan de Rijnbeekstraat te Venlo. De open dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur, iedereen is welkom!

Rondleiding
De aannemer verzorgt rondleidingen door de twee woongebouwen, ook worden hierbij enkele appartementen opengesteld. Belangstellenden krijgen op deze manier een indruk van Park Rijnbeek met haar woongebouwen. De aannemer biedt tevens de mogelijkheid om Park Rijnbeek vanuit 'de lucht' te bekijken. Kortom redenen genoeg om even een kijkje te komen nemen.
 
Zowel de aannemer als Woonwenz en Maesteyn, dochteronderneming van Woonwenz en verhuurder van de appartementen, zijn tijdens deze open dag aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Twee woongebouwen
De twee woongebouwen in Park Rijnbeek, Hertogin Isabella en Markies Spinola, worden in opdracht van Woonwenz gebouwd door aannemersbedrijf Van Nieuwenhuizen-Jongen B.V.
·         Woonzorgcomplex Hertogin Isabella bestaat uit 61 appartementen met een welzijnsruimte. Onder het gebouw komt een half verdiepte parkeergarage met ruimte voor 49 parkeerplaatsen.
·         Het woongebouw Markies Spinola bestaat uit 41 luxe appartementen met een half verdiepte ondergrondse parkeergarage voor 52 parkeerplaatsen.

Deel deze pagina