Presentatie nieuwbouwplan tijdens HBV-ledenvergadering

Publicatiedatum: 23-06-2009

Woensdag 24 juni presenteert Woningstichting Venlo-Blerick de nieuwbouwplannen voor de locatie van de voormalige beeldenfabriek aan de Emmastraat. De woningstichting doet dit tijdens de algemene ledenvergadering van de Huurdersbelangenvereniging Venlo-Blerick e.o.

Voorlopige plannen locatie Beeldenfabriek gereed
Op woensdag 24 juni aanstaande organiseert de Huurdersbelangenvereniging Venlo-Blerick e.o. (HBV) de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Tijdens deze avond presenteert de HBV waar zij dat jaar mee bezig is geweest en de begroting voor 2009.

De algemene ledenvergadering van de HBV vindt plaats op woensdag 24 juni aanstaande om 19.30 uur in Venlona zalenverhuurcentrum, Hogeweg 10-16 in Venlo en is toegankelijk voor alle leden van de HBV. Tijdens de Presentatie nieuwbouwplan tijdens HBV-ledenvergaderingledenvergadering staat het jaarverslag 2008 (activiteitenoverzicht) centraal. Ook wordt er stilgestaan bij de uitbreiding van de activiteiten van de HBV in verband met nieuwe overlegstructuren met de woningcorporaties Antares en Woonservice Urbanus en worden de financiƫle jaarstukken over 2008 en de begroting voor het jaar 2009 behandeld.

Daarnaast heeft de HBV Arnold van Hoof, directeurbestuurder van Woningstichting Venlo-Blerick, uitgenodigd om een inleiding te houden over de woningmarkt en sociale woningbouw in Venlo.

Primeur voor plannen locatie Beeldenfabriek
De HBV wilde dit jaar ook graag aandacht schenken aan een bijzonder nieuwbouwproject in de gemeente. Vanwege haar betrokkenheid bij de voormalige beeldenfabriek aan de Emmastraat, heeft de HBV Woningstichting Venlo-Blerick gevraagd, om in het tweede gedeelte van de avond haar plannen voor deze locatie te presenteren. De HBVBeeldenfabriek heeft hiermee de primeur, aangezien de plannen nog nergens gepresenteerd zijn.
Op de plek van de voormalige Beeldenfabriek aan de Emmastraat in Venlo-Zuid, wil de woningstichting appartementen realiseren.

Het tweede gedeelte van de avond, de presentatie van de plannen Emmastraat, begint om 20.15 uur en is voor iedereen die geĆÆnteresseerd is toegankelijk. De woningstichting heeft de direct omwonenden van de nieuwbouwlocatie apart uitgenodigd.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden