Sluiting kantoor Velden per 1 mei aanstaande

Publicatiedatum: 26-04-2011

Vanwege de weinige bezoekers sluit Woonwenz per 1 mei haar kantoorlocatie in Velden. Woonwenz denkt haar huurders in Arcen, Lomm en Velden beter van dienst te kunnen zijn door hen, indien gewenst, persoonlijk te bezoeken. Ook wil Woonwenz wekelijkse spreekuren in de dorpskernen houden.

Sinds de fusie tussen Woningstichting Venlo-Blerick en Woningstichting Arcen en Velden, beschikt de fusiecorporatie Woonwenz over twee kantoorlocaties. Het hoofdkantoor, het voormalige kantoor van Woningstichting Venlo-Blerick, bevindt zich in Blerick. Daarnaast heeft Woonwenz sinds 1 januari het voormalige kantoor van Woningstichting Arcen en Velden (Pastoor Kesselsstraat 11), in de ochtenden in gebruik als tweede bezoeklocatie. De afgelopen maanden heeft Woonwenz geconstateerd dat het kantoor in Velden erg weinig bezocht wordt. Ook bleek het moeilijk klanten via dit kantoor direct te helpen, omdat de meeste zaken via Blerick geregeld worden.

Woonwenz denkt haar huurders in Arcen, Lomm en Velden beter van dienst te kunnen zijn door huurders met vragen of klachten, indien gewenst, persoonlijk te bezoeken. Huurders kunnen daarvoor telefonisch of per email contact opnemen met de Klantenservice van Woonwenz om een afspraak te maken op een voor hen geschikt tijdstip. Daarnaast onderzoekt Woonwenz momenteel de mogelijkheid om in Arcen, Lomm en Velden vaste spreekuren te houden. Op deze spreekuren kunnen huurders en andere bewoners terecht met vragen en opmerkingen.
Woonwenz is van mening door de spreekuren en het thuis bezoeken van huurders, betere dienstverlening te kunnen bieden dan via de kantoorlocatie in Velden. Per 1 mei aanstaande sluit Woonwenz dan ook haar kantoor aan de Pastoor Kesselsstraat 11 te Velden.

Deel deze pagina