Start verhuur Park Rijnbeek

Publicatiedatum: 23-09-2010

Afgelopen dinsdag is onder grote belangstelling de verhuur van de 61 appartementen in Hertogin Isabella en de 41 huurappartementenLoading Image. in Markies Spinola gestart. Veel belangstellenden hebben zich gemeld. Afgelopen dinsdag kregen zij het verhuurboek mee naar huis, waarna zij zich kunnen inschrijven voor één of meerdere appartementen.

Wonen in het groen

Park Rijnbeek telt 61 huurappartementen in Hertogin Isabella variërend van 98m2 tot en met 121 m2 met huurprijzen van € 525,- tot en met € 795,- excl. , servicekosten, stookkosten en verbruik van elektra en water. De 41 parkeerplaatsen zijn los te huren voor een huurprijs van € 45,- per maand. De Zorggroep exploiteert de welzijnsruimte in Hertogin Isabella.  Het woongebouw heeft twee bouwdelen, met drie, vijf en tien bouwlagen.

De huurprijzen  Markies Spinola, gelegen op de hoek van de Rijnbeekstraat en Laaghuissingel, telt 41 luxe huurappartementen van 98m2 tot en met 150m2 met een huurprijs van € 620,- tot en met € 1120,- excl. servicekosten, stookkosten en verbruik van elektra en water. De 52 parkeerplaatsen zijn los te huren voor een huurprijs van € 45,- per maand. Het woongebouw heeft een laagbouw van twee en drie bouwlagen en een hoogbouw van acht bouwlagen.

Rustiek wonenStart verhuur Park Rijnbeek

Bij Park Rijnbeek staat ruimte en privacy voorop. De focus bij Park Rijnbeek ligt op wonen in het groen op een goed te bereiken locatie en daarbij van vele gemakken voorzien. Via een ruime entree kan de bewoner zich via de lift naar de parkeergarage en of appartement begeven.  In de parkeergarage heeft de bewoner mogelijkheid tot het opladen van de elektrische fiets  in een eigen extra berging. Markies Spinola heeft één hoofdentree, Hertogin Isabella heeft twee entrees en heeft één extra entree voor de welzijnsruimte.

Beide woongebouwen hebben een privaat binnenterrein, hetgeen wordt ingericht met wandelpaden, bankjes en groenvoorzieningen. Vanuit het binnenterrein kan eenvoudig Park Rijnbeek in worden gewandeld, waar ook wadi´s, wandelpaden en andere faciliteiten zoals bankjes worden gecreëerd. In Park Rijnbeek zal de boom Prunus veelal aanwezig zijn, er worden 100 stuks aangeplant.

Park Rijnbeek biedt wonen met comfort en ruimte. Door de opzet van de twee woongebouwen kunnen alle bewoners vanuit hun appartement uitkijken op Park Rijnbeek of het tegenover gelegen Burgemeester Bergerpark. In een mum van tijd kan men in het centrum zijn of bij diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. De rustige en verkeersluwe ligging maakt Park Rijnbeek goed bereikbaar vanuit diverse hoofdwegen.

Enorme belangstelling

De bouw van Park Rijnbeek is op 3 mei gestart. De fundering is gelegd en de kelderwanden worden momenteel geplaatst. In het voorjaar van 2011 verwachten we het hoogste punt te bereiken.  De oplevering van het park, fase 1, zal plaatsvinden einde 2011, waarna we verwachten dat de bewoners in het voorjaar van 2012 hun intrek in de appartementen kunnen nemen.

Start verhuur Park RijnbeekAfgelopen dinsdag werden de twee verhuurboeken gepresenteerd aan belangstellenden die reeds ingeschreven staan voor het project. Zonder dat er actief geadverteerd is, stonden er circa 380 huishoudens op de interesselijst, aan hen zijn beide verhuurboeken uitgereikt. Via het bijgeleverde inschrijfformulier kunnen zij zich tot 15 oktober aanstaande inschrijven voor de diverse appartementen, waarna in november 2010 de intakegesprekken zullen plaatsvinden

Geïnteresseerden die nog niet op de lijst staan en toch in aanmerking willen komen voor een appartement, kunnen zich melden bij Maesteyn. Ook met hen zal een intakegesprek plaatsvinden als er serieuze belangstelling is voor een appartement dat nog niet verhuurd of in optie is.Start verhuur Park Rijnbeek

De Zorggroep kan alle vragen over eventuele zorgverlening beantwoorden, neemt u dan gerust contact op via telefoonnummer: 088 - 610 88 61.

Deel deze pagina