Telefoontje voor onze oudere bewoners

Publicatiedatum: 15-04-2020

Het kan zijn dat u een dezer dagen gebeld wordt door een van onze medewerkers. We zijn namelijk bezig met het bellen van onze huurders van 75 jaar en ouder.

We zitten in deze lastige periode allemaal heel veel thuis. Dat is voor niemand gemakkelijk, maar we merken dat het vooral voor onze oudere bewoners erg zwaar kan zijn. Eenzaamheid ligt op de loer. Ook kunnen bewoners tegen praktische problemen aanlopen als zij geen hulp van familie hebben. 

We zijn daarom bezig met het bellen van onze huurders van 75 jaar of ouder
Gewoon, om te vragen hoe het met hen gaat en om een praatje te maken. Maar ook om te horen of iemand voldoende hulp heeft en of wij misschien iets kunnen betekenen. We merken dat de gesprekken erg gewaardeerd worden en blijven hier dus de komende tijd mee doorgaan. Mogelijk dat we na deze belronde ook onze 'jongere' senioren gaan bellen. 

Het kan dus zijn dat ook u binnenkort een telefoontje van een van onze medewerkers krijgt
Krijgt u een telefoontje en vertrouwt u het niet helemaal? Vraag dan naar de naam van onze medewerker en bel ons zelf terug op 077-3893131. U vraagt vervolgens om doorverbonden te worden met de medewerker die u gebeld heeft. 

Misschien kent u ook iemand die wij moeten bellen of wilt u zelf een gesprek met ons
Stuur gerust een mailtje naar info@woonwenz.nl of bel ons zelf via (077) 389 31 31. Wij bieden graag een luisterend oor! Dat geldt natuurlijk ook voor onze jongere huurders. 
 

Deel deze pagina