Vanaf 6 juli bent u ook zonder afspraak weer van harte welkom

Publicatiedatum: 02-07-2020

Vanaf aanstaande maandag 6 juli is ons kantoor weer gewoon open tijdens kantooruren. De afgelopen maand kon u alleen op afspraak bij ons terecht.

Wel nemen we natuurlijk voorzorgsmaatregelen om besmettingen te voorkomen. Zo is het belangrijk dat het niet te druk wordt in de ontvangstruimte en iedereen anderhalve meter afstand van elkaar houdt. Ook vragen we onze bezoekers om vooraf hun handen te desinfecteren en goed te luisteren naar de aanwijzingen van onze medewerkers. 

Vanaf 6 juli bent u (ook zonder afspraak) weer van harte welkom op: maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur. 

Andere versoepelingen
Ook op andere gebieden hebben we de maatregelen versoepeld. Zo is het voor woningzoekenden weer mogelijk om woningen in bewoonde staat te bezichtigen (als de vertrekkende huurder dit ook wil). Ook kunnen nieuwe huurders weer spullen overnemen van de vertrekkende huurder. Het aanvragen van eigen grote klusprojecten of een nieuwe keuken, douche of toilet was al wat langer weer mogelijk.

Onze dienstverlening is natuurlijk nog niet hetzelfde als het was. Nog steeds zal veel contact met onze medewerkers via de telefoon of email gaan. We hopen op uw begrip hiervoor. 

Hier leest u onze Corona-maatregelen  

 

Deel deze pagina