Vanaf donderdag 15 april 'Zoals het klokje thuis tikt' op Omroep Venlo

Publicatiedatum: 11-04-2021

De tweede editie van het televisieprogramma 'Zoals het klokje thuis tikt' is vanaf volgende week zeven weken lang te zien op Omroep Venlo. In de serie worden onze medewerkers en onze huurders gevolgd.

 

Kijkers krijgen in 7 afleveringen van ongeveer een kwartier een kijkje achter de schermen bij Woonwenz. Onze medewerkers worden gevolgd tijdens hun werk in de wijk, maar het zijn onze huurders en hún verhalen die centraal staan. 

Duurzaamheid
In de tweede editie van ‘Zoals het Klokje thuis tikt’ komt het thema Duurzaamheid vaak terug. We investeren natuurlijk ook flink in het energiezuiniger maken van onze woningen en dat komt vanzelfsprekend ook aan bod. Maar duurzaamheid gaat veel verder dan dat. Investeren in duurzame wijken is meer dan alleen de woningen isoleren en zonepanelen leggen. Sociale duurzaamheid is minstens zo belangrijk. Bijvoorbeeld investeren in sterke bewonersnetwerken, waarin mensen zelf meebeslissen en -werken aan hún wijk. Duurzaamheid is óók het behouden en herbestemmen van monumenten voor de toekomst. En zelfs het vervangen van verouderd vastgoed voor meer toekomstbestendige nieuwbouw. Ook dat draagt uiteindelijk bij aan duurzame en vitale wijken. Dit gaan we allemaal terugzien in de nieuwe editie van ‘Zoals het Klokje thuis tikt’.  

‘Zoals het klokje thuis tikt’, seizoen 2:

  • Vanaf 15 april tot en met 27 mei Iedere donderdagavond vanaf 17.30 uur op Omroep Venlo. 
  • De serie wordt in carrouselvorm de hele avond ná het nieuws uitgezonden en op zondag herhaald.  
  • De afleveringen zijn natuurlijk ook iedere week te zien via de website van Omroep Venlo (uitzending gemist) en via ons eigen Youtube-kanaal: www.youtube.com/woonwenz1907
  • Wil je seizoen 1 nog eens terugkijken? Ale afleveringen zijn te vinden op ons Youtube-kanaal

 

 

Deel deze pagina