Vanaf maandag "Zoals het klokje thuis tikt" op Omroep Venlo

Publicatiedatum: 18-12-2018

Vanaf 19 november zendt Omroep Venlo zes weken lang, iedere maandagvond, een nieuwe televisieserie uit. In de serie worden medewerkers en huurders van Woonwenz gevolgd met een camera

 

Meteen kijken....

De rode draad van de televisieserie, getiteld 'Zoals het klokje thuis tikt', vormen de medewerkers van Woonwenz die tijdens hun werk in de wijk gevolgd worden. Centraal staat het contact met onze klant en de vaak bijzondere verhalen van de huurders.

In de eerste aflevering, die aanstaande maandag te zien zal zijn, volgen we buurtbeheerder Mariet tijdens haar werk in de Casinoflat in Venlo-Oost. Hier brengt ze onder andere een bezoek aan een echtpaar dat al 50 jaar in deze flat woont. Ook gaan we mee met buurtco√∂rdinator G√© Derks tijdens de containeractie in de Teuniswijk in Venlo-Noord. Hier worden vanaf volgend jaar 7 flats gesloopt. Tijdens de containeractie konden de bewoners van de flats, ter voorbereiding op de verhuizing, alvast hun overbodige spullen kwijt. We horen hoe bewoners de sloopplannen hebben ervaren en aankijken tegen de noodzakelijke verhuizing.

 

  • Zoals het Klokje Thuis tikt
  • Vanaf 19 november
  • Zes weken lang iedere maandagavond op Omroep Venlo.
  • Vanaf 17.30 uur, na het nieuws (de hele avond herhaald)
  • Plus herhaling op zondagmiddag   

 


De uitzendingen zijn hier terug te kijken

 

 

 

Deel deze pagina