Verhuur nieuwbouwplan Kerkhofweg gestart

Publicatiedatum: 25-10-2016

De verhuur van het eerste deel van het nieuwbouwplan Kerkhofweg is gestart. De eerste 21 sociale huurwoningen aan de Keverstraat zijn door ons voor de verhuur op verhuurplatform Thuis in Limburg, geadverteerd. In de komende maanden wordt er verder gebouwd aan de resterende 17 woningen aan de Sloterbeekstraat en het Monsepad. Het totale nieuwbouwplan wordt naar verwachting vanaf eind januari 2017 opgeleverd en is daarmee het sluitstuk van de totale herstructurering van dit deel van Venlo-Zuid.

Hoogste punt 

Afgelopen week bereikte aannemer Janssen de Jong Bouw Zuid het hoogste punt van de eerste woningen aan de Keverstraat. Vanwege het innovatieve bouwconcept (ToPlan) is het mogelijk dat de nieuwbouwwoningen binnen enkele weken waterdicht zijn. Daarna volgt het metselwerk, dat overeenkomt met het nabijgelegen woongebouw Renaissance en het binnenwerk aan de woningen. Verder beschikken de woningen over geïntegreerde zonnepanelen. 

De 17 eengezinswoningen in het nieuwbouwplan hebben een woonoppervlak van circa 115 tot 120 m2, de levensloopbestendige woningen circa 100 m2. De levensloopbestendige woning is vanwege de slaap-/werkkamer en de badkamer op de begane grond, geschikt voor jong en oud, maar ook voor kleine gezinnen. De grootte van de tuin verschilt per huurwoning. De huurprijs van de woningen varieert vanaf € 587,78. Huurtoeslag ontvangen is mogelijk, maar is afhankelijk van gezinssamenstelling, huishoudinkomen en vermogen.


Koopwoningen 

Naast de 38 huurwoningen worden er 10 koopwoningen door Janssen de Jong Projectontwikkeling gebouwd en verkocht. De koopprijs is vanaf € 155.000 vrij op naam. Inmiddels zijn er al zeven van de tien koopwoningen verkocht en zijn bijna alle overige woningen geopteerd. 


Interesse?

De nieuwbouwwoningen worden, zoals ook ons reguliere woningaanbod , geadverteerd op Thuis in Limburg. Om te kunnen reageren op de woningen is inschrijving via deze website verplicht. Dit is gratis. De eerste woningen zijn inmiddels geadverteerd. Gefaseerd worden de 38 huurwoningen tot en met eind november 2016 geadverteerd aan de hand van de diverse zoekmodellen die Thuis in Limburg hanteert. Lees meer hierover onder het project Kerkhofweg op onze site.

Deel deze pagina