Vindt verhuist naar pand Maesteyn

Publicatiedatum: 27-06-2013

Vindt Arbeidsmarkt Services, onderdeel van WAA groep nv, verhuist per 1 juli aanstaande vanuit het Werkplein naar de Nieuwstraat 23 in Venlo, het pand waar tot deze week Maesteyn, dochteronderneming van Woonwenz gehuisvest was.

Ruimte voor groei

Vanaf de oprichting in 2011 is Vindt vanuit haar vestiging op het Werkplein in Venlo actief als arbeidsmarkt-dienstverlener voor bedrijven in de profit- en non profit sector. 

Aangezien steeds meer bedrijven bij het bemensen van hun organisatie bewust kiezen voor een competentiegerichte en projectmatige aanpak, bleek uitbreiding van werkplekken nodig. “We zijn blij dat we met het beschikbaar komen van het voormalige pand van Maesteyn kunnen beschikken over een uitstekende nieuwe vestigingsplaats waar we ook onze opdrachtgevers kunnen ontvangen. Uiteraard blijft de samenwerking met de Werkplein-partners nog steeds intensief” aldus vestigingsmanager Kristel Fleuren. Ook Woonwenz, eigenaar van het pand, is erg blij met de komst van Vindt. De woningcorporatie heeft na het besluit om dochteronderneming Maesteyn op te heffen, actief gezocht naar een nieuwe huurder met toegevoegde waarde voor het Kloosterkwartier. Dit deel van de binnenstad heeft enkele jaren geleden op initiatief van Woonwenz een impuls gekregen door onder andere de realisatie van Domani, de komst van nieuwe functies voor het naastgelegen klooster en de bouw van café de Klep in de Keizerstraat. Nog altijd heeft Woonwenz bijzondere aandacht voor het gebied en is dan ook blij dat met het vertrek van Maesteyn geen leegstand ontstaat en er per 1 juli al een nieuwe functie gevonden is. 

Competentiegerichte selectie en projectmatige aanpak.

Vindt Arbeidsmarkt Services biedt bedrijven de benodigde kennis, ondersteuning en dienstverlening bij het bemensen van hun organisatie. Vanwege het feit dat Vindt onderdeel uitmaakt van WAA groep en door de intensieve samenwerking met het Werkplein, beschikt Vindt over een bijzonder groot bestand van werkzoekenden. Door haar competentiegerichte selectie en de projectmatige aanpak, is Vindt in staat voor haar opdrachtgevers het beste team samen te stellen. Vindt kan het werk op outsourcing-basis uitvoeren, medewerkers kunnen rechtstreeks in dienst worden genomen of ze kunnen op uitzendbasis worden ingezet. Alles is mogelijk. Vindt is Nen gecertificeerd ABU lid.

Floriade en Alfahulp Noord Limburg

In 2012 verzorgde Vindt in samenwerking met gemeenten, UWV en SW bedrijven de complete bemensing van alle Hospitallity functies in opdracht van de Floriade. Vindt coördineerde de werving, verzorgde de eindselectie en verzorgde op locatie de werkgeversrol. De kwaliteit van de 150 geplaatste medewerkers werd door de bezoekers als hoogste van alle Floriade-medewerkers gewaardeerd. 

Daarnaast verzorgt Vindt in opdracht van de gemeenten in Noord Limburg vanaf januari 2013 de werving, selectie, inzet en administratie van Alfahulpen. Hiervoor is het project Alfahulp Noord Limburg opgestart. Inmiddels heeft Vindt in tientallen huishoudens een alfahulp geplaatst.

Deel deze pagina