Woningcorporaties ondersteunen de Venloop Kidsrun

Publicatiedatum: 21-03-2013

Antares en Woonwenz ondersteunen het initiatief van Unicef Venlo en omstreken, dat zij de Kidsrun van de Weir Minerals Venloop op zondag 24 maart adopteren. De Kidsrun is voor 9 tot en met 12 jarigen. Beide corporatiedirecteuren vinden dit en de Unicef loop een mooi initiatief dat alle aandacht verdiend.

Unicef loop

Na de Kidsrun wordt er op zondag 21 april aanstaande door het Regionaal Comité Unicef Venlo en omstreken de 30e UNICEF loop georganiseerd. Honderden schoolkinderen van diverse basisscholen in Venlo en omstreken lopen dan één of meerdere rondjes van 5 km door het Auxiliatrixpark en het Jaomerdal.  De kinderen hebben hun startkaart verdiend door in de week vóór de loop geld op te halen voor Unicef.


Wij gaan voor nul

De slogan ‘Wij gaan voor nul’, wordt tijdens de Kidsrun en Unicef loop uitgedragen. Unicef vraagt hiermee aandacht voor de 19.000 kinderen, die elke dag voor hun vijfde verjaardag sterven. Kunstenaar Sjaak Smetsers heeft speciaal voor dit thema en initiatief van Unicef belangeloos een tweedelig beeld gemaakt. Het beeld draagt de titel: Wij, wereldkinderen. De uiteindelijke opbrengst wordt afgedragen aan Unicef. Meer informatie is te vinden op www.unicef.nl/venlo-en-omstreken.

WoonwenzportersWoningcorporaties ondersteunen de Venloop Kidsrun

Ook moedigen wij onze eigen collega’s aan. Aanstaande zaterdag nemen enkele sporters deel aan de wandeltocht van 25 km. Een tiental collega’s hebben hard getraind voor de 10 km en de halve marathon van de Venloop. 

Deel deze pagina