Woonwenz winnaar in de Medewerker Beleving Awards

Publicatiedatum: 20-03-2014

Vorige week is Woonwenz in Rotterdam uitgeroepen tot winnaar van de Beleving Award in de categorie meest aanbevolen door medewerkers. Ook was Woonwenz genomineerd voor de Medewerker Beleving Award in de categorie (semi)publiek, deze award ging naar de Marnix Academie in Utrecht.

Afgelopen jaar liet Woonwenz door onderzoek- en adviesbureau Integron de tevredenheid onder haar medewerkers onderzoeken. Uitkomsten gaven een tevredenheid weer van boven het landelijk gemiddelde. Integron nomineerde Woonwenz vanwege de hoge en positieve resultaten die uit het onderzoek naar voren kwamen.

De Beleving Awards 2013 zijn uitgereikt in drie soorten: Facility Beleving, Klant Beleving en Medewerker Beleving. Van de ruim 400 onderzochte organisaties zijn 37 organisaties genomineerd op basis van de uitkomsten van onderzoeken naar de tevredenheid onder klanten, medewerkers en eindgebruikers van de afdeling facility. Uiteindelijk zijn er 13 Beleving Awards uitgereikt aan de organisaties met de beste prestaties. Kijk voor meer informatie op: www.integron.nl en www.belevingawards.nl.

Deel deze pagina