Over ons Nieuws & publicaties Laatste nieuws

Per 1 mei nieuwe partners dagelijks onderhoud

Leestijd: 2 min

Vanaf 1 mei aanstaande zijn Raedts Bouwbedrijf, Maasveste Berben Bouw en Bouwbedrijven Jongen onze partners voor het dagelijks onderhoud in en rondom onze woningen.

Deze partijen voeren voor ons de reparaties uit, maar zorgen er ook voor dat een woning na een verhuizing weer verhuurklaar wordt gemaakt voor de nieuwe bewoner. Hieronder is te zien welke aannemer in welke wijk of kern actief is. Heeft u als huurder zelf te maken met een schade, storing of defect? Neem dan gewoon contact op met Woonwenz. Er wordt vervolgens door de aannemer die in uw wijk actief is (of door een ander, gespecialiseerd bedrijf) contact met u opgenomen om een afspraak te maken. In sommige gevallen komt er eerst een opzichter van Woonwenz bij u langs.


Welke aannemer is actief in uw wijk?

Blerick, Arcen, Lomm, Velden, Meerlo en Melderslo:Raedts Bouwbedrijf
Belfeld en Venlose wijken met postcodes 5912 en 5915:Maasveste Berben Bouw
Venlose wijken met postcodes: 5911, 5913, 5914 en 5916:Bouwbedrijven Jongen


Een reparatieverzoek indienen
Heeft u een schade, storing of defect? U kunt uw reparatieverzoek eenvoudig indienen via uw eigen klantportaal Mijn Woonwenz: mijn.woonwenz.nl. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Bent u een nieuwe gebruiker? Maak dan eerst een eigen account aan door u te registreren met uw klantnummer en verificatiecode. Deze heeft u eerder dit jaar met de post ontvangen. Heeft u deze gegevens niet meer? Neem dan even contact met ons op.
Uiteraard kunt u uw reparatieverzoek ook bij ons op kantoor of telefonisch doorgeven. Sommige gebreken, zoals glasbreuk, een rioolverstopping of een probleem met uw cv, kunt u rechtstreeks melden bij gespecialiseerde bedrijven waar wij mee samenwerken. Klik hier voor alle contactgegevens.