Vacature Teamleider Verhuur (36 uur)

Wervingsfilmpje Teamleiders Wonen

Haal jij energie uit doelen bereiken met je team? Zit samenwerking in jouw DNA? En heb je volop ideeën om klanten nog blijer te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Binnen de afdeling Wonen vallen 3 teams: Leefbaarheid, Verhuur en Klantenservice. Voor de teams Klantenservice en Verhuur zoeken we 2 nieuwe teamleiders.

FUNCTIE

In de functie van Teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing en het motiveren van een team binnen de afdeling Wonen. Je bent verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen van beleid, het jaarplan voor de afdeling en de vertaling naar een teamplan waarvoor je individuele, concrete afspraken maakt met je teamleden. Dit alles in lijn met bedrijfsstrategie van Woonwenz om verder te groeien en te innoveren. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren en ontwikkelen van de medewerkers in jouw team. Op basis van je analyses monitor en initieer je verbeteringen van de bedrijfsprocessen die bijdragen aan het resultaat en klanttevredenheid van Woonwenz. Denken vanuit de klant staat centraal. Je hebt een coachende houding, weet een goede balans te vinden tussen empathisch vermogen en een zakelijke blik bij de ontwikkeling van de medewerkers. Je faciliteert, begeleidt veranderprocessen en/of voert mee uit. Hierbij werk je nauw samen met je collega teamleiders en bouw je gezamenlijk aan een klantgerichte en naadloze dienstverlening. Je ben HR verantwoordelijk voor je team en voert verzuim-, plan-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. De drie teamleiders en de Manager Wonen vormen samen de staf Wonen.

Teamleider Verhuur

Team Verhuur is verantwoordelijk voor alle processen rondom de verhuur en verkoop van woningen, bedrijfspanden en overige verhuurobjecten. Als teamleider Verhuur ben je verantwoordelijk voor de aansturing van 10 verhuurmakelaars (5,6 fte) en het mutatieproces. Je bent procesmanager voor het mutatieproces en eerste aanspreekpunt voor externe partners bij de verhuur van Bedrijf Onroerend Goed (BOG). Je geeft richting aan het team, daagt ze uit het beste uit zichzelf te halen en schept de randvoorwaarden en het vertrouwen om dat te kunnen doen

Je stuurt jouw team op KPI’s zoals klanttevredenheid, huurderving, leegstand en (opvolgende) verhuur. Je bent een coachende leidinggevende die rust en vertrouwen brengt om samen de volgende stappen te kunnen zetten in de groei en ontwikkeling van het team. Je faciliteert, begeleidt veranderprocessen en voert deze mee uit. Je ziet kansen, durft beslissingen te nemen en neemt je team en de rest van de organisatie daarin mee. Hierbij werk je nauw samen met je collega teamleiders Klantenservice en Leefbaarheid en bouw je gezamenlijk aan een klantgerichte dienstverlening. Je bent aanspreekpunt voor de verschillende externe samenwerkingspartners (bv collega-corporaties, Thuis in Limburg, Fontys t.b.v. studentenhuisvestiging en de makelaar BOG) en participeert in projectgroepen. Je onderhoudt je kennis met betrekking tot actuele wet- en regelgeving zoals passend toewijzen, verkopen, herstructurering en contracten. Je rapporteert aan de Manager Wonen.

FUNCTIE-EISEN

Klantgericht, initiatiefrijk, resultaatgericht en samenwerken zijn de kerncompetenties van Woonwenz. Deze competenties zien we graag ook bij jou terug. Als teamleider stel je het belang van Woonwenz voorop en denk je vanuit de klant. Je bent analytisch, ziet kansen in ontwikkelingen en innovaties en weet deze te vertalen in pragmatische en haalbare doelstellingen voor Woonwenz. Je bent enthousiasmerend en bent in staat draagvlak te creëren bij management en medewerkers. Je bent flexibel, transparant en integer en je helpt je collega’s doelstellingen te implementeren binnen hun werkzaamheden en processen. Je bent creatief, brengt ideeën mee, bent hands-on en verantwoordelijk. Je stimuleert klantgericht denken en eigen verantwoordelijkheid.

Je hebt een hbo-opleiding en ruime ervaring in een leidinggevende rol binnen een klantgerichte omgeving. Je hebt affiniteit met wonen en sociaal domein, ervaring bij een woningcorporatie is echter geen vereiste. Woonwenz is juist op zoek naar mensen die opgedane ervaringen in andere branches mee naar binnen nemen. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week, een invulling op basis van 32 uur per week is bespreekbaar.

AANBOD

We zijn volop in ontwikkeling en geven jou graag de ruimte om je ideeen in te brengen en je verder te ontwikkelen als leidinggevende. We hebben een werkweek van 36 uur en de functie van teamleider is ingeschaald in schaal K volgens de CAO Woondiensten.

INLICHTINGEN

Woonwenz wordt bij deze werving begeleid door Werving & Selectiebureau Delfin Executives. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise Lansu, partner bij Delfin Executives, bereikbaar op 06-23909009 of per mail e.lansudelfineu.

SOLLICITATIE

Hebben wij je interesse gewekt? Verras ons dan uiterlijk 19 mei 2021 en stuur je motivatiebrief en CV via Delfin.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden