Vacature Teamleider Klantenservice (36 uur)

Wervingsfilmpje Teamleiders Wonen

Haal jij energie uit doelen bereiken met je team? Zit samenwerking in jouw DNA? En heb je volop ideeën om klanten nog blijer te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Binnen de afdeling Wonen vallen 3 teams: Leefbaarheid, Verhuur en Klantenservice. Voor de teams Klantenservice en Verhuur zoeken we 2 nieuwe teamleiders.

FUNCTIE

In de functie van Teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing en het motiveren van een team binnen de afdeling Wonen. Je bent verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen van beleid, het jaarplan voor de afdeling en de vertaling naar een teamplan waarvoor je individuele, concrete afspraken maakt met je teamleden. Dit alles in lijn met bedrijfsstrategie van Woonwenz om verder te groeien en te innoveren. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren en ontwikkelen van de medewerkers in jouw team. Op basis van je analyses monitor en initieer je verbeteringen van de bedrijfsprocessen die bijdragen aan het resultaat en klanttevredenheid van Woonwenz. Denken vanuit de klant staat centraal. Je hebt een coachende houding, weet een goede balans te vinden tussen empathisch vermogen en een zakelijke blik bij de ontwikkeling van de medewerkers. Je faciliteert, begeleidt veranderprocessen en/of voert mee uit. Hierbij werk je nauw samen met je collega teamleiders en bouw je gezamenlijk aan een klantgerichte en naadloze dienstverlening. Je ben HR verantwoordelijk voor je team en voert verzuim-, plan-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. De drie teamleiders en de Manager Wonen vormen samen de staf Wonen.

Teamleider Klantenservice

Team Klantenservice is het directe aanspreekpunt voor de huurder en verantwoordelijk voor de 1e lijn contacten met de klanten van Woonwenz. Het team bestaat uit 7 medewerkers (4,6 fte) met allen een Woonwenz-hart. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van je team, procesmanager klant en aanspreekpunt voor de interne klantcoaches. Als manager ben je positief coachend, breng je vertrouwen en duidelijkheid. Je stuurt je team op KPI’s zoals kwaliteit, klanttevredenheid en bereikbaarheid. Je bent gedreven om stap voor stap processen te verbeteren en de kwaliteit te verhogen richting de externe én interne klanten. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteitsverbetering middels gesprek coaching en introductie live chat en Whatsapp. Ook ben je coördinator voor de aftersalesgesprekken. Je werkt nauw samen met je collega teamleiders Leefbaarheid en Verhuur. Je bent het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners als collega-corporaties en de externe partij die als achterban voor de telefooncentrale optreedt. Je rapporteert aan de Manager Wonen en vormt samen met de andere teamleiders de staf Wonen.

FUNCTIE-EISEN

Klantgericht, initiatiefrijk, resultaatgericht en samenwerken zijn de kernwaarden van Woonwenz, deze competenties zien we graag ook bij jou terug. Als teamleider stel je het belang van Woonwenz voorop en denk je vanuit de klant. Je bent analytisch, ziet kansen in ontwikkelingen en innovaties en weet deze te vertalen in pragmatische en haalbare doelstellingen voor Woonwenz. Je bent enthousiasmerend en bent in staat draagvlak te creëren bij management en medewerkers. Je bent hands-on, flexibel en helpt je collega’s deze doelstellingen te implementeren binnen hun werkzaamheden en processen.

Functie-eisen

Je hebt een hbo-opleiding en ruime ervaring in een leidinggevende rol binnen een klantgerichte omgeving. Je hebt affiniteit met wonen en sociaal domein, ervaring bij een woningcorporatie is echter geen vereiste. Woonwenz is juist op zoek naar mensen die opgedane ervaringen in andere branches mee naar binnen nemen. Je bent creatief, brengt ideeën mee, bent hands-on en verantwoordelijk. Je stimuleert klantgericht denken en eigen verantwoordelijkheid. Je bent flexibel, transparant en integer. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week, een invulling op basis van 32 uur per week is bespreekbaar.

AANBOD

We zijn volop in ontwikkeling en geven jou graag de ruimte om je ideeen in te brengen en je verder te ontwikkelen als leidinggevende. We hebben een werkweek van 36 uur en de functie van teamleider is ingeschaald in schaal K volgens de CAO Woondiensten.

INLICHTINGEN

Woonwenz wordt bij deze werving begeleid door Werving & Selectiebureau Delfin Executives. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise Lansu, partner bij Delfin Executives, bereikbaar op 06-23909009 of per mail e.lansudelfineu.

SOLLICITATIE

Hebben wij je interesse gewekt? Verras ons dan uiterlijk 19 mei 2021 en stuur je motivatiebrief en CV via Delfin.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden