Vacature Opzichter Onderhoud (36 uur)

Ter versterking van ons team Beheer zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste

Opzichter Onderhoud (m/v)
(niet-planmatig onderhoud)

Functiebeschrijving

We zoeken een teamplayer die klant- en resultaatgericht is. Vanuit deze instelling zorg je voor een kostenbewuste uitvoering van het mutatieproces en reparatieverzoeken die binnen de bestaande richtlijnen en naar tevredenheid van bewoners is. Je bent verantwoordelijk voor de mutaties en reparatieverzoeken; van inspectie en beoordeling tot opdrachtverstrekking, financiële afwikkeling en eindinspectie. Maar ook voor de opname, opdrachtverstrekking, begeleiding, financiële afwikkeling en eindinspectie van het vervangen van douche, keuken en toilet in een woning.

Basis voor succes

Wat maakt jou dé opzichter niet-planmatig onderhoud? Door een juiste mix van schriftelijke- en mondelinge communicatie, klantbenadering, pro-activiteit en techniek streef je een hoge klant-tevredenheid na. Je werkt actief en positief mee aan het signaleren en benutten van kansen en ideeën om de werkprocessen efficiënter en effectiever te maken. Je beschikt over een relevante afgeronde MBO-opleiding. Je hebt bij voorkeur de nodige ervaring als opzichter onderhoud. Kennis van en/of werkervaring op het gebied van de volkshuisvesting, onderhoud en het bouwbesluit is vereist.

Heb jij bovenstaande kennis en ervaring en herken jij je in de volgende competenties: klantgericht, samenwerken, initiatief, integriteit, besluitvaardigheid, zorgvuldigheid en probleemanalyse, wacht dan niet langer en reageer!

Wat biedt Woonwenz? 

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een organisatie die volop in beweging is. We hebben een prettige werksfeer en bieden naast het salaris volgens CAO Woondiensten goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie wordt ingedeeld in schaal G. Je krijgt eerst een jaarcontract. Na afloop daarvan krijg je, bij gebleken geschiktheid, in principe een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen Linssen via e-mailadres j.linssenwoonwenznl .

Ben je geïnteresseerd in deze functie? 

Mail dan je motivatiebrief en recente cv naar personeelszakenwoonwenznl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden