Vacature Opzichter Onderhoud

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Woonwenz;
We zijn de grootste woningcorporatie (90 medewerkers) in de regio Venlo en hebben circa 8.500 woningen en 1.800 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer.

Woonwenz: Wonen en meer

De ‘Enz’ in Woonwenz staat voor ‘enzovoorts’. Wij vinden namelijk dat wonen veel meer is dan een dak boven je hoofd. Wij gunnen iedereen een prettige woonomgeving, een wijk waar je op een fijne manier samen leeft. We investeren daarom in het verduurzamen en verder verbeteren van ons vastgoed, maar ook in de leefbaarheid van onze wijken. We werken daarvoor samen met partners, zoals de gemeente Venlo, zorg- en welzijnsinstellingen, onze aannemers en natuurlijk de wijkbewoners zelf. Samen werken we aan goede én betaalbare woningen in gevarieerde en duurzame wijken.

Wil jij hier ook aan bijdragen en deel uitmaken van ons team? Dat kan! 
Wij zoeken voor ons team Planmatig Onderhoud een enthousiaste 

Opzichter onderhoud (32-36 uur)

Hoe ziet jouw dag als opzichter eruit?

Jouw werkdag als opzichter onderhoud is nooit hetzelfde. Ieder project en elke woning heeft een eigen verhaal. Je kent de woningen en complexen op je duimpje. Je weet wat er moet gebeuren om onze woningen en woongebouwen in goede conditie te houden en om deze nog verder te verduurzamen. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het planmatige onderhoud in de wijken. Dat betekent dat je in belangrijke mate bijdraagt aan het woongenot van onze huurders. Samen met je collega’s maak je een onderhoudsjaarplan. Je verzamelt alle benodigde informatie en maakt het bestek op inclusief het benodigde budget. Je vraagt offertes op, vergelijkt deze en controleert of het materiaal de gewenste kwaliteit heeft. Vervolgens verstrek je de opdrachten aan de aannemers. 

Naast de administratieve kant van planmatig onderhoud is er ook “het veldwerk”. Je bent veel in de wijken te vinden en controleert zowel de voortgang als de planning van werkzaamheden die je laat uitvoeren aan onze woningen. Waar nodig stuur je bij of ga je met onze aannemers in gesprek om te zorgen dat het onderhoud zo goed en zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Natuurlijk heb je ook veel contact met onze huurders. We vinden het namelijk belangrijk om hen goed te informeren over de werkzaamheden die we uitvoeren en hen te betrekken bij onze plannen.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over kennis van de bouw, hebt gevoel voor kwaliteit en begrijpt hoe onderhoud werkt. Ook weet je veel over bouwmaterialen. Je hebt die kennis vanwege je opleiding en/of door aantoonbare praktijkervaring. Je bent klantvriendelijk, resultaatgericht, nauwkeurig en proactief. Je weet mensen te motiveren, bent positief en denkt in mogelijkheden. Je bent goed in het maken en beheren van planningen en budgetten. Ook kun je goed organiseren en weet je iedereen daar enthousiast in mee te nemen.

Wat biedt Woonwenz? 

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een organisatie die volop in beweging is. We hebben een prettige informele werksfeer en bieden naast het salaris volgens CAO Woondiensten goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Woonwenz werken we hybride. In overleg met je teamleider en team is gedeeltelijk thuiswerken mogelijk. De functie wordt ingedeeld in schaal G. Na afloop van een jaarcontract krijg je, bij gebleken geschiktheid, in principe een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.

Wij bieden :

•            Een Salaris op basis van CAO Woondiensten (schaal G)

•            Een functie voor 32 tot 36 uur

•            Een zelfstandige veelzijdige functie waarin jij je eigen planning maakt

•            Een functie waarbij je direct bijdraagt aan het woongeluk van onze bewoners

•            Een prettige werkomgeving binnen een ambitieuze organisatie en een collegiaal team

Ben je geïnteresseerd in deze functie? 

Mail dan vóór 20 oktober je motivatiebrief en recente cv naar personeelszakenwoonwenznl.

Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten, niet voor partijen die hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan willen bieden. Het delen van deze vacature via social media moedigen wij aan! 

 

Deel deze pagina