Vacature Opzichter Projecten

Woonwenz is de grootste woningcorporatie (100 medewerkers) in de regio Venlo en heeft circa 8.500 woningen en 1.800 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer. Zoals onze naam al zegt WoonwENZ, wonen enzovoorts) vinden wij dat wonen meer is dan een dak boven het hoofd. Ook een prettige woonomgeving waar mensen op een fijne manier met elkaar samen kunnen wonen is van groot belang. Daarom investeren wij ook in de leefbaarheid van de wijken waar wij bezit hebben. Dat doen we veelal samen met partners als de gemeente Venlo, zorg- en welzijnsinstellingen en natuurlijk de wijkbewoners zelf.


Ter versterking van ons team Projecten zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste

Opzichter Projecten (m/v) (36 uur)


Functie informatie

We zoeken een teamplayer die klant- en resultaatgericht is.  Vanuit deze instelling houd je toezicht op nieuwbouwprojecten, herstructurering-, sloop- en renovatieprojecten.  Duurzaamheid en casco-onderhoud projecten behoort eveneens tot je resultaatgebied.
Je draagt zorg voor het plannen , voorbereiden en het bewaken van de voortgang bij deze projecten en assisteert bij de coordinatie en realisatie hiervan. 

Basis voor succes
Wat maakt jou dé opzichter Projecten onderhoud? Door een juiste mix van schriftelijke- en mondelinge communicatie, klantbenadering, pro-activiteit en techniek streef je een hoge klant-tevredenheid na. Je werkt actief en positief mee aan het signaleren en benutten van kansen en ideeën om de werkprocessen efficiënter en effectiever te maken. Je beschikt over een relevante afgeronde MBO-opleiding. Je hebt bij voorkeur de nodige ervaring als opzichter Projecten. Kennis van en/of werkervaring op het gebied van de volkshuisvesting, onderhoud, duurzaamheid en het bouwbesluit is vereist.

Heb jij bovenstaande kennis en ervaring en herken jij je in de volgende competenties: klantgericht, samenwerken, initiatief, integriteit, besluitvaardigheid, zorgvuldigheid en probleemanalyse, wacht dan niet langer en reageer!

Wat biedt Woonwenz? 
Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een organisatie die volop in beweging is. We hebben een prettige werksfeer en bieden naast het salaris volgens CAO Woondiensten goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie wordt ingedeeld in schaal G. Het betreft een structurele functie.

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze functie, bekijk ook bijgevoegde generieke functieomschrijving. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel Mooren via e-mailadres m.moorenwoonwenznl .


Ben je geïnteresseerd in deze functie? 
Mail dan voor 6 januari a.s. je motivatiebrief en recente cv naar personeelszakenwoonwenznl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden