Vacature Programmamanager Herstructurering (36 uur)

Ben jij een ambitieuze verbinder wie het duurzaam invullen van een wensportefeuille op het lijf geschreven is?

Welkom bij het leukste bedrijf onder de woningcorporaties!

ORGANISATIE

Woonwenz is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo en heeft circa 8.500 woningen en 1.800 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer. Woonwenz ontwikkelt duurzame en passende woonconcepten, samen met partners in de regio. De ambitie van Woonwenz is betaalbaar en duurzaam wonen ook in de toekomst mogelijk te maken door de ideale combinatie van duurzame kwaliteit, passende woonconcepten en een optimale organisatie-omvang te realiseren. Om deze grote ambitie te realiseren werkt Woonwenz continu aan het verbeteren van haar eigen prestaties en zoekt ze steeds nadrukkelijker de samenwerking op met partners in de regio.

Zoals de naam al zegt (Woonwenz, wonen enzovoorts) vindt Woonwenz dat wonen méér is dan een woning. Het betekent een thuis bieden door goed en betaalbaar wonen mogelijk te maken in gevarieerde en duurzame wijken. Dat doen ze veelal samen met partners als de gemeente Venlo, zorg- en welzijnsinstellingen en natuurlijk de wijkbewoners zelf.

De afdeling Beleid is verantwoordelijk voor gebiedsontwikkeling, vastgoedontwikkeling, asssetmanagement en voor strategie & organisatie. Voor de afdeling Beleid zoeken we een Programmamanager Herstructurering.

FUNCTIE

In deze nieuwe functie van Programmamanager Herstructurering stuur je integraal op de transformatie van het ambitieuze herstructureringsprogramma van Woonwenz. Dit gebeurt door het uitwerken en realiseren van sloop- en nieuwbouwplannen op basis van bestaande wijkvisies en complexstrategieën. Voor het uitwerken van deze plannen is interne en externe afstemming op alle niveaus van belang. De programmamanager is opdrachtgever voor de uitvoering van de herstructureringsprojecten.

Je stimuleert de onderlinge samenwerking en bent in staat om verandering in gang te zetten door te inspireren en motiveren. Je vindt gemakkelijk zelf je weg vinden binnen Woonwenz, werkt nauw samen met je collega’s van Projectontwikkeling, Assetmanagement, Wonen en Bouw & Beheer. Ook extern communiceer je helder en makkelijk, het creëren van extern draagvlak bij bewoners en gemeente is voor jou vanzelfsprekend. Je rapporteert aan de Manager Beleid.

PROFIEL

Klantgericht, initiatiefrijk, resultaatgericht en samenwerken zijn de kernwaarden van Woonwenz, deze competenties zien we graag ook bij jou terug. Als Programmamanager Herstructering sta je opgesteld om de realisatie van de ambitie met betrekking tot de Wensportefeuille te versnellen. Je ziet kansen en weet in samenwerking met je omgeving deze om te zetten in win-wins. Je bent een aanjager van verandering en innovatie door samenwerking te stimuleren en te enthousiasmeren. Je bent een spin in het web tussen je collega’s van Projectontwikkeling, Bouw&Beheer, Leefbaarheid en de externe partners zoals gemeentes en projectontwikkelaars. Je creëert draagvlak bij interne en externe samenwerkingspartners en bewoners door je communicatieve vaardigheden en bestuurlijke sensitiviteit. Je zet ideeën om in projecten, houdt het overzicht over de verschillende projecten en bent organisatorisch sterk.

FUNCTIE-EISEN

Je hebt een HBO/WO-opleiding en ervaring als project- of programmamanager. Je hebt kennis van ontwikkelingen het gebied van wijkontwikkeling, projectmatig werken, vastgoedbeheer en optimalisatie. Kennis of ervaring met transformatie van vastgoed is een pré.

Je bent ondernemend, brengt ideeën mee, betrekt expertise van collega’s en denkt integraal. Je stimuleert samenwerking, klantgericht denken en krijgt energie van het uitdragen van je ideeën en overtuigen van anderen. Je hebt een brede interesse, op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen op je vakgebied en weet deze te vertalen naar je rol als programmamanager. Je bent verbindend, transparant en integer.

AANBOD

Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week, een invulling op basis van 32 uur per week is bespreekbaar.

INLICHTINGEN

Woonwenz wordt bij deze werving begeleid door Werving & Selectiebureau Delfin Executives. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Rens van Tilburg, manager Beleid, r.v.tilburgwoonwenznl.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Elise Lansu, partner bij Delfin Executives, bereikbaar op 06-23909009 of per mail e.lansudelfineu.

SOLLICITATIE

Hebben wij je interesse gewekt? Verras ons met je motivatiebrief en CV. Solliciteren kan eenvoudig via dit formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden