Vacatures Contact

Overlast van anderen

Wat te doen bij overlast?

Youtube thumbnail

Een fijne woonomgeving en prettige buren zijn minstens zo belangrijk als een goed huis. Als u overlast van anderen ervaart, is dat heel vervelend. In bovenstaand filmpje leggen wij aan de hand van vier stappen uit wat u kunt doen als u overlast van anderen heeft. Natuurlijk kunt u ook onze Overlastbrochure downloaden. De brochure geeft o.a. antwoord op de vragen:

  • Wat kunt u zelf doen als u overlast van anderen heeft?
  • Wat kunnen wij voor u betekenen?
  • Tips om overlast te voorkomen

Serieus conflict?

Ontstaat er een serieus conflict met uw buren en komt u er samen niet uit? Meld u zich dan bij ons. Wij kunnen voor u proberen te bemiddelen en in enkele gevallen kan zelfs een (juridische) procedure gestart worden.  

Acute problemen en criminaliteit

Bij ernstige geluidsoverlast, geweld, intimidatie, bedreiging, vernieling, drugsoverlast, prostitutie, vuurwerk, wapenbezit of andere criminaliteit, kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met de politie. Dat geldt ook als u vermoedens heeft van een hennepkwekerij. Stel in deze gevallen ook Woonwenz op de hoogte. Telefoonnummer politie: 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via de anonieme meldlijn: 0800 7000 (gratis).