Vacatures Contact
Over ons Contact

Wij zijn volop bezig met het verbeteren van onze (digitale) dienstverlening. Zo kunnen wij u beter helpen, besparen we kosten én houden we samen rekening met het milieu. Daarom geven wij u ook graag de mogelijkheid uw post per e-mail te ontvangen. 

Ik ontvang mijn post toch liever op papier

Als u post van Woonwenz op papier wilt blijven ontvangen dan hoeft u niets te doen. De meeste post van Woonwenz wordt via Postex verstuurd. Zij zorgen voor het afdrukken, inpakken en verzenden namens Woonwenz. Niet alle post kan via Postex worden verzonden. Daarom ziet uw post er niet altijd hetzelfde uit. De verschillen ziet u hieronder.

 

Ja ik ontvang mijn post graag per e-mail


Het digitaal ontvangen van post werkt heel eenvoudig. Bij de Postex brieven die u krijgt, zit een persoonlijke code. Deze vult u onderaan deze pagina in. Nadat u de gewenste voorkeur heeft aangepast en uw e-mailadres heeft ingevoerd en bevestigd, krijgt u de post die wij via Postex versturen digitaal. 

Ik heb nog vragen over het ontvangen van post

Als u nog vragen heeft over het ontvangen van post van Woonwenz, bel dan met onze klantenservice: 077-389 31 31 of stuur een e-mail naar infowoonwenznl 

Vul uw PTX-code in