Post

Heeft u op maandag 14 oktober een e-mail van ons ontvangen? 
Wij werken graag mee aan een beter milieu. Minder papier in uw brievenbus draagt daar aan bij en is ook voor u gemakkelijk. Doet u mee?
Reageer dan voor 28 oktober 2019 via de link in uw e-mail. U kunt aangeven op welke manier u uw post graag ontvangt. 

---------------------------------------------------------------------------------

Woonwenz is continu op zoek naar mogelijkheden om de service naar onze huurders te verbeteren en tegelijkertijd kosten te besparen. Hierbij speelt uiteraard ook het milieu een rol en willen wij graag maatschappelijk verantwoord handelen.

Om de correspondentie met onze huurders te verbeteren wordt de meeste post via het bedrijf Postex, een dienstverlener die zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van post, verstuurd. De ontvanger kan kiezen om de post via de brievenbus of via e-mail te ontvangen.

U zult dus post van ons via Postex ontvangen. Deze post ziet er anders uit dan u van ons gewend bent. Zo heeft het briefpapier geen oranje achterkant en heeft de envelop twee vensters (zie voorbeelden). Als aangegeven wordt de meeste post op deze wijze verzonden en kan het dus zijn dat u ook nog op de traditionele manier post van ons kunt ontvangen omdat niet alle post via Postex kan worden verzonden.

Wat biedt Postex?
Als ontvanger van brieven via Postex, kunt u er voor kiezen om de post die wij via Postex versturen voortaan digitaal te ontvangen. Bij de Postex-brieven die u krijgt, treft u een unieke, tijdelijk geldige  code aan. Deze vult u hieronder in of op de website https://www.postex.com Nadat u de gewenste voorkeur heeft aangepast en uw e-mail adres heeft ingevoerd en bevestigd, ontvangt u de post die wij via Postex naar u verzenden voortaan digitaal. Op bovengenoemde website is overigens ook meer informatie te vinden over de werking van de Postex postverzending.

Heeft u nog vragen stuur dan een e-mail naar onze klantenservice, infowoonwenznl of neem contact op via telefoonnummer 077-389 31 31.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden