Nieuwbouw locatie Wal

Op de locatie Wal in Arcen bouwen we 12 sociale huurwoningen. We realiseren 3 traditionele eengezinswoningen (3 slaapkamers plus een zolder) en 9 levensloopbestendige woningen. Deze laatste woningen hebben de slaapkamer en badkamer op de begane grond en zijn daardoor ook geschikt voor senioren die minder goed ter been zijn. Natuurlijk kan de slaapkamer ook als studiekamer of als verlengde van de woonkamer worden ingericht. Op de eerste verdieping kunnen nog eens één of twee slaapkamers/ werkkamers gerealiseerd worden. De eengezinswoningen hebben, met hun slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, een meer klassieke indeling.

De huurprijzen van de te bouwen woningen komen onder de huurtoeslaggrens van € 710,68 per maand  te liggen. Huurtoeslag ontvangen is mogelijk, maar is afhankelijk van gezinssamenstelling, gezamenlijk inkomen en vermogen. Download hier de verhuurbrochure.

Planning
De bouw van de woningen start in februari. Dan start ook de verhuur via www.thuisinlimburg.nl. Ga hier rechtstreeks naar de woningen: https://www.thuisinlimburg.nl/aanbod/nu-te-huur/#?gesorteerd-op=prijs%2B&locatie=Arcen-Arcen

Download hier de presentatie van 21 december 2017.


Locatie Wal


Impressie nieuwbouwplan WalDeel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden