Vacatures Contact
Projecten Belfeld

De Sprunk

Woningbouw de Sprunk Belfeld

Wij zijn van plan 13 levensloopbestendige huurwoningen te bouwen op het terrein van de voormalige schoollocatie ‘De Sprunk’ in Belfeld. De woningen worden gasloos en energieneutraal. 

Doelgroep

De 13 woningen zijn bedoeld voor diverse kleine huishoudens vanaf 18 jaar. Alleenstaanden, stellen of bijvoorbeeld een klein gezin. De hoofdslaapkamer en badkamer liggen bij deze woningen op de begane grond. Dit maakt ze ook geschikt voor senioren. Onderzoek laat zien dat er in Belfeld behoefte is aan betaalbare seniorenwoningen. Daarnaast is er vraag naar woningen voor starters die graag in het dorp blijven wonen. De huurprijzen vallen naar verwachting geheel of gedeeltelijk in het sociale huursegment.

Locatie

De nieuwe woningen komen op het terrein van ‘De Sprunk’ aan de Broekstraat, Prins Frederikstraat en Gelrestraat.

Inrichting terrein

Het bouwplan bestaat uit rijwoningen en aan de zijde van de Broekstaat tweekappers. De kavels variëren van 157 tot 270 m². Er worden nieuwe parkeerplaatsen aangelegd en er is ook ruimte voor groen en speelvoorzieningen aan de zijde van de Prins Frederikstraat.

Planning

Wij hebben komende tijd overleg met de gemeente, omwonenden en andere betrokkenen. De bedoeling is om in november 2022 te starten met de bouw. Oplevering van het project is naar verwachting medio 2023.

Meer woningbouw in Belfeld

De bebouwing van de locatie De Sprunk is niet het enige project dat binnenkort start in Belfeld. Wij starten ook met de bouw van levensloopbestendige huurwoningen aan de Prinses Christinastraat.

Verhuur

De verhuur loopt via verhuurplatform thuisinlimburg.nl. Staat u nog niet infgeschreven? Maak dan nu al een account aan.