De Sprunk

Woningbouw de Sprunk Belfeld

Wij hebben13 levensloopbestendige huurwoningen gebouwd op het terrein van de voormalige schoollocatie ‘De Sprunk’ in Belfeld. De woningen zijn gasloos en energieneutraal. 

Doelgroep

De 13 woningen zijn bedoeld voor diverse kleine huishoudens vanaf 18 jaar. Alleenstaanden, stellen of bijvoorbeeld een klein gezin. De hoofdslaapkamer en badkamer liggen bij deze woningen op de begane grond. Dit maakt ze ook geschikt voor senioren. Onderzoek laat zien dat er in Belfeld behoefte is aan betaalbare seniorenwoningen. Daarnaast is er vraag naar woningen voor starters die graag in het dorp blijven wonen. De huurprijzen vallen geheel in het sociale huursegment.

Locatie

De nieuwe woningen staan op het terrein van ‘De Sprunk’ aan de Broekstraat, Prins Frederikstraat en Gelrestraat.

Inrichting terrein

Het bouwplan bestaat uit rijwoningen en aan de zijde van de Broekstaat tweekappers. De kavels variëren van 157 tot 270 m². Er zijn nieuwe parkeerplaatsen aangelegd en er is ook ruimte voor groen.

Planning

De oplevering van dit project was net voor de zomer 2023.

Meer woningbouw in Belfeld

De bebouwing van de locatie De Sprunk is niet het enige project in Belfeld. Wij hebben ook levensloopbestendige huurwoningen aan de Prinses Christinastraat gebouwd in dezelfde periode.

Verhuur

De verhuur verliep ook nu weer via verhuurplatform thuisinlimburg.nl. Staat u nog niet infgeschreven? Maak dan nu een account aan en vergeet niet een tip-bericht in te stellen. Dan krijgt u bericht zodra een woning die past bij uw profiel en zoekcriteria aangeboden wordt. 

Download de verhuurbrochure

Klink hieronder op de link
Verhuurbrochure De Sprunk